Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Jel bi htjeo netko reći kako se povlaći ART lista ? Ne trebam MAC ni host (DNS), samo ne znam kako povući cijelu listu.
Može i private poruka u inbox ako nije za javnost.

ja sam mislio da tvviet radi sa stabilnim, skupim i zasticenim serverima/data centrima.. kad ono, prosjakluk kao i kod vecine ovih nasih velikih i hvaljenih gazda..
Ni max tv nije radio neki dan kako treba. Puko im i onaj kanal Amc skroz. A max tv placamo i po 30 eura mjesec. Ako uzmes ful paket bas sa svime inda dodje i blizu 50 eura . Mislim mjesecno. Ali eto vidis desi se da pukne.

Ni max tv nije radio neki dan kako treba. Puko im i onaj kanal Amc skroz. A max tv placamo i po 30 eura mjesec. Ako uzmes ful paket bas sa svime inda dodje i blizu 50 eura . Mislim mjesecno. Ali eto vidis desi se da pukne.
puko kanal i ddos su dva razlicita pojma.. kao i max i tvviet, al ok kako god :)

Jel bi htjeo netko reći kako se povlaći ART lista ? Ne trebam MAC ni host (DNS), samo ne znam kako povući cijelu listu.
Može i private poruka u inbox ako nije za javnost.
M3u iz panela a stalker nemozes povuc jel ti nece radit pa se treba igrat sa skriptom.
Posto ga mnogi gledaju ja bih tu stao.
Автоматски споено мислење:

Luc luc se malo pogubio opet.Eto ga na bug forumu da ga malo isproviciramo hahaaa

Ono kad zaboravis ugasit skener i odes na plazu pa rasturis panel nesvijesno.

Attachments

• Screenshot_20260929_213421.jpg
    Screenshot_20260929_213421.jpg
    33,3 KB · Прегледи: 73
Ono kad zaboravis ugasit skener i odes na plazu pa rasturis panel nesvijesno.
ima li negdje da te neko drugi pohvalio..
Автоматски споено мислење:

Kvalitet je toliki da su mu izvori iris i max,a samo neznam koji glupani to kupuju i to za dobre pare mjesecno
skriptasi, velemajstori.. :) nisu ni ostali bolji, na prste jedne ruke stanu oni koji ne koriste skripte za vadjenje kanala (danas je postalo jeftino), oni koji ne koriste vps i jeftine servere, oni koji nemaju po 30 do 130 razmjena ukljucujuci i razmjene sa kinezima.. ali ipak uzimaju 100e godisnje, no ima smisla kad uzmes u obzir ove prosjake koji uzimaju 50e godisnje i daju 3 mjeseca dodatno gratis :)

nekada se o tvviet-u puno pricalo
kako je stabilna ..
dobri kvalitet kanala..
trazila lista ili ti mac viska.
ja se i toga sjecam...dok ostali nijesu ni znali za max , iris, ili ti ostali izvori..

nekada se o tvviet-u puno pricalo
kako je stabilna ..
dobri kvalitet kanala..
trazila lista ili ti mac viska.
ja se i toga sjecam...dok ostali nijesu ni znali za max , iris, ili ti ostali izvori..
tvviet je bio stabilan (vjerovatno je i sada) samo zato sto nikada nije imao pretrpanu listu, ono sto ima uglavnom je radilo, nije tpauo drzave kao ovi moroni danas (a i tada) sto nude 3-4000 kanala, ili 8000 kanala, a neznaju niti iz koje je drzave koji kanal a tek neznaju dal neki kanal radi i kako niti znaju ciji je.. dakle lik je imao minimum troskova, trosio je minimum vremena i izvukao je maksimum novaca :) no nije ni bio niti je i sada jedini.. po forumima se neki nazovi hakeri sprdaju kako su razvalili ovu ili onu listu (server/panel) ali brate neki od njih su uzeli debele novce, uzimaju i danas iako danas svaki klinac i svaki penzioner skenira bajagi nesto,digla zaba nogu da se i ona potkuje.. :) bilo je curenja bazaa podataka,no xx puta nisu iscurile jer jeneko bio znan i umjetnik nego je neki reseller dobio nogu a imao pristup panelu nekom i imao bazu podataka pa je dao nekome,taj neko to davanje umnozi i tako iscuri baza sa 10-20K korisnika,onda se te liste dijele 1-2 godine dok gazda to ne pozakljucava na razne nacine, posle toga opet pusiona do sledeceg odjebanog resellera.. ne vjerujte svemu sto pisu ovdje,proslo je vrijeme kada su imali svi isti user/pass na bazi podataka, to je prica za ovce i morone koji sanjaju da jednog dana kad porastu (neki kada umru) postanu veliki hakeri.. za kraj,ima velemajstora ovoga zanata,no ne caskaju oni sa mnom,sa vama,rade to iskljucivo izmedju sebe. i oni ne dijele liste po forumima,grupama itd.. :)

Последно уредено:
Back
На врв Bottom