Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга,

Сега приметив дека гадот гадосан предавнички наречен Бранко Тричковски ме блокирал на ФБ, бидејќи секој ден му посакував да цркне во најголеми маки, секој ден му пишував дека смрди на земја и дека гробот неископан ќе му го...

Кајг,
читам сега коментари на ФБ и не можам да се изначудам на презимето и името ,,Домудовски Велин", да се чуди човек од каде што какво потекло има вакво презиме и име! :facepalm:

Процентот на разводи е особено висок во групите за групно трчање. Фазите се:

1. Морам да почнам да трчам не иде више вака.
2. Најдов група на кеј секој ден во 6 трчаат до Палас и назад, кој колку може без форс ама кул се
3. Ќе одиме на пијачка во петок со овие од трчање ќе дојдам покасно
4. Абе следен викенд сме на полумаратон во Белград со овие од трчање ама идеме без жени/мажи
5. Која е Биљана?

Times Square, New York.

Сестра ми и јас живееме во Америка веќе 12 год. и секогаш се радуваме кога ќе слушнеме нетко да говоре македонски јазик.
И точно на Duffy Square на 46th поминува покрај нас тип со плаво одело и наочари во друштво со двајца бодигарди, едниот ситен и низок, други висок со поглед на сериски убиец. Ниски забрзано одеше позади други типови и нешто молеше да се слика со нив, мислам, или им бараше автограм, не знам, и на одличен анлиски језик им вика-Let me tell you something, let mе tell you something.
Типот со плавото одело слушнавме го како говоре на македонски јазик со високиот бодигард, нешто му рече како-не можеме да ги стигнеме, не сум во форма, заборавив да вежбам, а сестра ми, откачена каква што си е, рече му нешто на англиски, како во стилот-познат сте ми од негде, овој тип се расклешти и ме потсети на лик од еден цртан филм-Баљум, Баљум, и мислам дека малку и се подмочка среќен дека некој го препознал сред New York, и сликаа се, сликите ги гледам, мора муце и напрчени усти сестра ми да извади, инфуенсерски живот, што да се прави...

Последно уредено:
Драга,

Од утре требаше да пијам, ама мме, нели четврток е познат ко малиот петок?
Animated GIF

Дра
Си го сонував бившот,онок кој сеуште го сакам повеќе од се ... се разбудив со многу емоции,се осеќав како стварно да се случило,ама за жал....одамна ме напушти.
Којзнае дали си помислува некогаш на мене,или одамна ме закопа
Се би дала уште еднаш да го видам
то је што је

ДК,
Во многу лошо време дожд и ветар сум испловил денес. Не возам компири возам луѓе. Сега сум св.Наум. Само што добив информација сам ке пловам за Охрид БЕЗ гости. Моментално сум на 6 коњак.
Долг е денес е петок ке има ТЕНЗИЈА ;)

ДК,

Ја ставила најцрната мушама у када, затворам, ништо не се гледа. Мрак, темница. Готик било! Аха, ајде важи, за атмосфера ко у катакомба од утре ќе мора да се туширам со батериска ламба!

Ништо не укажува на стара мома како посета на аштанга јога часови и ретрит на Јадран со истомисленички. Ко ќе видам некоја 40+ со јога килимче во тутурутка и канистер со вода во 6 поручек работен ден, знам дека колонија љиљаци се размножени на потег лев-десен препон. Ноќите се проаѓаат во коузи домашна атмосфера во својата гарсоњера со миризливи свеќи и по некое пригушено светло бинџајќи серија на Нетфликс или Амазон. Сите дестинации на Визер се веќе посетени и уредно документирани на Инстаграм.

Драга
Драги Октај наш у Тајланд, манекен ,јесте мистер ,јесте лепотан али ... али...мало грбав... а и мало прост у тоа речникот.

Еее ,колку значи да си образован ,уствари едуциран ,уствари начитан ,уствари елоквентен...

А многу е лесно да кажеш,,I love ya all" али, ами и за тооо требе харизма ,мислам говор на телото и така нататак.
Нема тема затоа иначе ќе коментирааах а и зашо е таа тема тука ,нека читат Скопјани.

Back
На врв Bottom