Јако инфо.Вечерва и на Arena Premium 4 пренос Македонија - Швајцарија. Така да можеше да се бира кој сака со српски а кој со македонски коментатор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јако инфо.Вечерва и на Arena Premium 4 пренос Македонија - Швајцарија. Така да можеше да се бира кој сака со српски а кој со македонски коментатор.
www.instagram.com
Овој си се упика на фудбал со помош на Arena Sport.
![]()
lakicare on Instagram: "Фудбалот е едно кога го гледаш на телевизија, а сосема друго кога си таму, зад голот, меѓу навивачите и целата атмосфера. ⚽️ Овојпат, благодарение на @arenasportmk имав можност Македонија Швајцарија од Лигата на нации да ја сл
99 likes, 0 comments - lakicarex on September 29, 2026: "Фудбалот е едно кога го гледаш на телевизија, а сосема друго кога си таму, зад голот, меѓу навивачите и целата атмосфера. ⚽️ Овојпат, благодарение на @arenasportmk имав можност Македонија Швајцарија од Лигата на нации да ја следам директно...www.instagram.com
Ги даваа Звезда - Хапоел и Париз - Партизан , за тоа не одеа на М2/М3 преноси од лига нации на тие канали.Даваат реприза Брајтон - Арсенал, а не даваат пренос од Чешка - Англија. Стварно неможам да ги разберам. Патем кај нас ја нема на ниту една Арена пошто Србиве ја даваат на АП3.