- Член од
- 8 октомври 2015
- Мислења
- 519
- Поени од реакции
- 1.311
- Локација
- Ul.Vladimir Polezinovski br.9
- Веб-сајт
- www.gree.com.mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ме мрзи да барам облека со долги ракави xDPo običaj ti prv pališ klima na greenje i posleden ja gasiš.

Фала ви.Да модулира добро, да биде што потивка а да не биде јапонска?! Овие три работи не одат никако во иста реченица. Без оглед на тоа што ќе добиеш разни предлози за кинески. Збориме за зидни, за парапетни не знам ама па тие тешко до 30.000 ден и кинески да се.Здраво друштво, предлог за клима 2.5kw за спална соба од 15m2, а да не е од јапонските и да биде околу 30к денари? Со напомена дека планот е вратата да биде затворена. Исто така, дали ако често ја држам вратата отворена би било подобро да земам 3.5kw? Важно ми е исто така да биде колку што може потивка и да модулира добро, сепак е за спална со мало дете...Фала ви.
Moja preporaka e da ides na AIRY PRO 3.5kw.Здраво друштво, предлог за клима 2.5kw за спална соба од 15m2, а да не е од јапонските и да биде околу 30к денари? Со напомена дека планот е вратата да биде затворена. Исто така, дали ако често ја држам вратата отворена би било подобро да земам 3.5kw? Важно ми е исто така да биде колку што може потивка и да модулира добро, сепак е за спална со мало дете...Фала ви.

forum.benchmark.rs

За спална соба немаш потреба да лупнеш 359900 +монтажа 100е жива будалштина ,земи си ја наефтината 3.5Да модулира добро, да биде што потивка а да не биде јапонска?! Овие три работи не одат никако во иста реченица. Без оглед на тоа што ќе добиеш разни предлози за кинески. Збориме за зидни, за парапетни не знам ама па тие тешко до 30.000 ден и кинески да се.
За спална соба немаш потреба да лупнеш 359900 +монтажа 100е жива будалштина ,земи си ја наефтината 3.5Здраво друштво, предлог за клима 2.5kw за спална соба од 15m2, а да не е од јапонските и да биде околу 30к денари? Со напомена дека планот е вратата да биде затворена. Исто така, дали ако често ја држам вратата отворена би било подобро да земам 3.5kw? Важно ми е исто така да биде колку што може потивка и да модулира добро, сепак е за спална со мало дете...Фала ви.
Што компресор ви носи AIRY-во?Ima niska modulacija na greenje spusta do 180W na greenje....sobata e 20m2...povekje za AIRY i merenja mozes da procitas na Benchmark forumot, cela tema ima za Airy 3.5.

Nemom da razberam kako ne si go videl ERP LOT10 ReportsНе мом да проверам... не знам з'ш ама гледам на сајтот сте ги тргнале ERP LOT10 Reports на пола од моделите![]()