Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
опа машала 1кг фреонJVC -Тв го прават Кинезите и ТВ одделот не работи
Климата е произведена во Тајланд а за SCOP И Cop те пуштам тебе да правиш спинови..инаку е најака 5.5 на пазарот со најниска модулација од 90w и може во простор од 20м или 64м2 како кај мене
-Кога грее ќе има ваква модулација пиши ..
мене оваа ми изгледа како добраDajte bre predlog klima do 40.000 denari koja ke vrsi rabota, dosta so glupavi muabeti na temata.
Мојата3.5ка за колку ке ја измонтираш ?Tosot со 220w најмал power input смешки барем виваксот на хартија вели 120w,и 5години гаранција,
+ Сам си ја монтирам уштеда 5.000-6000 денари +разлика и цена 3000=8000-9000 денари...а тоа е 50% од вашата клима ,така да немам потреба од 10год гаранција оти само си ја сервисирам ..
Инаку и гаранцијата важи ако вие ми ја монтирање...мали Морген
За просторија од 10м2 ,кога ќе ги вратам парите, Никад
Автоматски споено мислење:
Фаворит ти е уште поефтина 14500 3.5kw на попуст и за 13.900
Автоматски споено мислење:
А и Виваксот 3.5kw е 16.500
Зошто преваранти како тебе им продале клима која ионака има документи дека е слаба за грење и кога ти се јавувале дека им студи на изолација се вадиш.....што не им кажа за изолацијата пред да им ја продадеш климата која 99.99% е за Топла зона за у Лептокарија ?Грее климите во буџет класата се со најлош комфорт на греење -тиква модулација со Landa компресорите ако имаш добра изолација.
А и Премиум класата не се нешто подобри
Единствено нешто со кое може да се фалите е снагата на компресорите
И сега Трик прашање за тебе од милион долари..
Зошто ставаме изолација на куќите..