Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 487502
:oftopik:
ja gledav ova la rioha so sevilja utakmica na nivo butel prilep
ocajni bea vo prvite 10min imaja samo 2 gola kaleno i sigurno edno 5-6 tehnicki greski
do 37-38 min imaja 20 gola kaleno
udar od 9 metri dali imase vkupno 3 pati vo 60 min
golmano prvoto imase 6-7 odbrani vtoroto 1-2 max
vtoroto isto loso otvorija ama na krajo padna taa sevilja i mu se isturija
iskreno ne sum gi gledal do sega i neznam dali bea kompletni ama mene nikakov vpecatok ne mi ostaja
70-80% igrata na piker mu odese i poketo na desno krilo ama kako so rekov nisto posebno so doza rezerva oti nez dali bese kompletna la
e sea da imavme i nie vulkan i strasna publika koja stoj site 60min kako na drugi mesta mozi ke se upalsea ke se izgubea vaka kaj nas soznam.. ne bitno .. sepak mislam ke bidi tvrda utakmica
E nemozi I nie da imame vulkan,neli vulkanot e vo Rasadnik?

E nemozi I nie da imame vulkan,neli vulkanot e vo Rasadnik?
Не им го гибај кокошарнико барем заличе на нешто за нова си ја чуват та сала.
Како ќе ги викаш ќираџии ако не рентат нешто во душата им е то. Та стадион та сала. И после то самите се рентат де кај премиер, де кај градоначалник де по фирми. Не им е ич лесно во кожа да ни им си.

Имам гадно претчуство да не излези поуба титула од она ко министеро шо ни ја даде за доброто на ракометот.
Али прејаки се да сибат веко али има чаре шо велиш @sterjevbojan, ќе има скалп?

Имаат недостаток на зборови кој треба да ги употребат па првото им беше плачковци за тоа шо ги зафркаваме дека се ќираџии
Ги боли малку умникот, затоа плачат. Уште не боцнати се редат како на автобуска постојка за некаде али ни распоред на утакмици знат ни возен ред кој им е па изгубени се малку во превод, се со надеж сме дека ќе им помине но имат акал секогаш измислуваат некој нов бисер.
Ај и овие малкуте шо се и нив ќе ги нема за брзо ќе заминат во задграничен.

Имаат недостаток на зборови кој треба да ги употребат па првото им беше плачковци за тоа шо ги зафркаваме дека се ќираџии
Ги боли малку умникот, затоа плачат. Уште не боцнати се редат како на автобуска постојка за некаде али ни распоред на утакмици знат ни возен ред кој им е па изгубени се малку во превод, се со надеж сме дека ќе им помине но имат акал секогаш измислуваат некој нов бисер.
Ај и овие малкуте шо се и нив ќе ги нема за брзо ќе заминат во задграничен.
Кој во задграничен, таквите како тебе во Скопје и сите среќни :icon_lol:

Кој во задграничен, таквите како тебе во Скопје и сите среќни :icon_lol:
pa mora nekoj da gi :sekcza:skopjanki posto takvite ko tebe se palat na milenko i slicni ko nego
izvini tocka zapirka so ne kladov

IMG_7136.jpeg
dobro be ima nekoj normalen so gleda sho se desava so “prenoso” pa poarno da nema prenos od kolku ova mizerija
pa cela utakmica vaka si stoj laganica ova se ni glas ni butur
p.s dvojkata dobitna so multi esens simonvski pak odlicna partija so 8 gola
ovaj ke mu go jadi lebo na peshe izgleda v godina

Победа на двојката против Мулти Есенс. Одилична игра на новиот член од Црна Гора, имаше 6/6.
Солидна партија на Данило да но денес машка игра изигра Давид Димевски во напад а и во одбрана доста корисен играч и мислам дека има чекор напред во кариерата оваа сезона не дека е кај нас но дечкото веке почнува зрело да игра. Голем скептик бев за него но тотално ми го смена мислењето дека има барем искра во него.
И да не го заборавиме Кристијан детето е ко бизон штета шо имаше толку мн повреди во кариерата дефинитивно пикер кој може доста солидно да одговори во напад.
Можам само пофални зборови за селекцијата на играчи оваа сезона сите се полн погодок во 2ката.
Данило (црногорецот) е само една додадена вредност во овој тим допрва ќе имаме корист од него на утакмиците.

п.с Е ова веќе заличува на двојката која бледееше со заминувањето на неколку стандардни играчи како близнаците, Емко, Павле (босанецот) а после и Самиол. Колку сакајте критикувајте од тој тим имаме првотимци кој се основа за во иднина.

Покрај Давид, Данило и Кристијан кој ги напоменав за во иднина има потенцијал и во Јован Симоновски (пикерот) цврсто дете кое со солидна работа би добиле солиден пикер, голманите Иван и Мелвин а и десното крило Дамчевски ова се идните деца во наредните 3-4 години кои ќе ги видиме во прв тим.

Прегледај го приврзокот 487531
dobro be ima nekoj normalen so gleda sho se desava so “prenoso” pa poarno da nema prenos od kolku ova mizerija
pa cela utakmica vaka si stoj laganica ova se ni glas ni butur
p.s dvojkata dobitna so multi esens simonvski pak odlicna partija so 8 gola
ovaj ke mu go jadi lebo na peshe izgleda v godina
Целосно потфрли новото раковдство на РФМ од аспект на популаризација на суперлигата и то во период кога имаме 4 екстра екипи и уште 4 финансиски стабилни клубој.
Незнам дали клубот имат право сам да си врши пренос на натпреварите на сопствениот YT канал… Ако можи, тогаш под итно треба управата да работи на то поле и преносите на Пелистер да бидат струмувани на официјалниот канал на клубот на YT. Сигурен сум дека не кошта многу да се набави една камера и едно чоече да прај пренос.

Голем срам за МТВ е тоа што се случува.
Ќе се укинува комплетно спортскиот канал. Домашниот спорт треба да остани на националниот сервис. Зошто ни се тогаш 750 вработени?
Разбирам да не можиш да одкупиш права на Лига на шампиони ама за домашен спорт? Си отишол Југо си отишол, требен ти е, уште поарно, ќе најдиш деца уште поарни, ама националниот сервис да не можи да ја пренесува најпопуларната лига во државата се знај што следува:kluc:

Back
На врв Bottom