ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 6.091
- Поени од реакции
- 22.800
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Релативно касно, не дека има шеесет години

Рафиња не е во изборот за златна топка, не влезе во 30 најдобри. Затоа клубот е со целосна поддршка за Јамал.Pa rafinja i mozda vi e najak igrac, toa sto klubot prai kampanja za jamal za balon d or e posebna prikazna, ovoj ni u spanija ni u barsa ne se dvoi ko ultimejt najak igrac. Biten e ama nema sansa da go odvois nego od rafinja u ovaa brarsa na flik, a rafinja ako naprais head 2 head analiza go jade bajagi i u golovi i u asistencii, i toa i vo primera i vo ls. Srekja cela nema ego i ne e zabegan, totalno profesionalno se ponasa i ne go kreva nosot sto e potcenet od svoite za nagrada koja i onaka odamna ja izgubi smislata.
A i cela srekja za nego sto ne zavrsi u celzi i go naprai praviot izbor.
Da ama i lani konstanto on ja dobivase poddrskata, a za mene od toa sto go gleam kaj vas tokmu rafinja e najdobriot igrac na klubot ili eve, u niedna varijanta ne e polos od yamal. A toa sto ne e na taa lista od 30 igraci a tamu e Mane i toj eden od meksiko ili kaj i da bese e posebna prikazna.Рафиња не е во изборот за златна топка, не влезе во 30 најдобри. Затоа клубот е со целосна поддршка за Јамал.
кога светско првенство се игра во таа сезона голем дел од поените се земаат заради учество и удел во репрезентацијата......рафиња во бразил ќе биде обичен просек пошто така стојат работите во таа репрезентација моментално,неподмладена со многу ѕвезди кои не се залагаат како прави фудбалери........од друга страна освојување на светско влечи доста поени за рангираните од репрезентацијата која победилаDa ama i lani konstanto on ja dobivase poddrskata, a za mene od toa sto go gleam kaj vas tokmu rafinja e najdobriot igrac na klubot ili eve, u niedna varijanta ne e polos od yamal. A toa sto ne e na taa lista od 30 igraci a tamu e Mane i toj eden od meksiko ili kaj i da bese e posebna prikazna.
Kako i da e yamal eden den sigurno ke zeme zlatna topka, zasluzeno, u momentov toa nema da e slucaj ako sega ja zeme. Lani rafinja bese najdobar igrac kaj vas a i sezonava e, u spanija toa bese rodri a yamal nemase statisticki jako svetsko, i samiot kaza vlecel nekoja povreda sto mnogu mu vlijaelo na igrata.
Istoto i za embape go mislam, a u momentov ovie dvajca se najforsirani.
Рафиња не е во изборот за златна топка, не влезе во 30 најдобри. Затоа клубот е со целосна поддршка за Јамал.
Со 4 назад е не е со 5Според составот што го гледам Чоло изгледа пак ќе игра со 5 во одбрана.
Каква пичка, последните 2 утакмици гази со 3-0/4-0 и сеа дома со Реал кој не е во нај, нај форма испичкува.
Реално заслужува да го попие немиен и еднаш засекогаш да им стане јасно на сите фанови на Атлетико дека со Чоло тоа е максимумот.
Автоматски споено мислење:
Според составот што го гледам Чоло изгледа пак ќе игра со 5 во одбрана.
Каква пичка, последните 2 утакмици гази со 3-0/4-0 и сеа дома со Реал кој не е во нај, нај форма испичкува.
Реално заслужува да го попие немиен и еднаш засекогаш да им стане јасно на сите фанови на Атлетико дека со Чоло тоа е максимумот.