Stremio (гледање филмови и серии онлајн со превод)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Дискорд сервери Nuvio

За addons и plugin

Nuvio Дискорд сервер официјален

Dali kaj ovie collection ima moznost da se delat filmovite po drzavi? Me interesira za italijanski, francuski i germanski filmovi.

Dali kaj ovie collection ima moznost da se delat filmovite po drzavi? Me interesira za italijanski, francuski i germanski filmovi.
Имаше мислам еден Collection со содржини од повеќе држави меѓу кој Франција и Италија.
Баш тој што го имам ставено го има тоа.

Е сега прашање е колку ќе се најде линкови за тие содржини. Дали воопшто ги има на торенти.

Имаше мислам еден Collection со содржини од повеќе држави меѓу кој Франција и Италија.
Баш тој што го имам ставено го има тоа.

Е сега прашање е колку ќе се најде линкови за тие содржини. Дали воопшто ги има на торенти.
Moze da pisuvas za koj Collection se raboti? As ko ne gresam ima povekje, nekoj Captains itn.

Moze da pisuvas za koj Collection se raboti? As ko ne gresam ima povekje, nekoj Captains itn.

Kaptain's International Cinema Collection​

Тие Collection може да ги уредуваш како ти сакаш или да направиш свој но јас не сум пробал како може да си направиш сам.

На веќе постоечкиот што го додадов за спорт сменив да ми вади од PenguPlay addon стримови зошто некако ми е поубаво.

Прашање

Инсталирав Нувио на компј, ставив адони од стримио и пробав да пуштам серија.
ги отвара торентите ама кога ке кликнам вели нема ни пеер ни сидер и не го отвара линкот.
да не треба некои подесувања екстра ?

фала

Прашање

Инсталирав Нувио на компј, ставив адони од стримио и пробав да пуштам серија.
ги отвара торентите ама кога ке кликнам вели нема ни пеер ни сидер и не го отвара линкот.
да не треба некои подесувања екстра ?

фала
Кој адони ги инсталира?

Торрентио,Ytztvio,netfliks striming katalogs i the pirate bay

Торрентио,Ytztvio,netfliks striming katalogs i the pirate bay
Ок си инсталирал. Додај ги и HdHub, TorrentsDB, PenguPlay, 4HDHub.

Секогаш ги дава прво поголемите линкови, па потоа помалите пробај тие со по 1 или 2 и нешто GB отварај ги. На Секој линк од Piratebay, Torrentio, TorrentsDB ти пишува колку има сидери.

PenguPlay не е адон со торент стримови тој пробај го

Подеси го овде и земи линк за инсталирање
https://pengu.uk/configure на сајтов ќе си направиш акаунт и во менито имаш Source таму ќе одбереш што сакаш да ти вади потоа во Оverview има да го копираш линкот од адонот и внеси го во Nuvio каде што треба да се внесе и инсталира.

Back
На врв Bottom