Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zasto nema onaj bitka info kanal koi niko nije gledao ?Taj Napolitanka je pisao da ode bitka u zaborav pa sam zbog toga napisao da radi i dalje a do kada ce to mi ne znamo

A kako bi to ja mogao da znam , tamo na sultanovic forumu je vlasnik bitke pa ga pitajte zasto nema taj info kanalZasto nema onaj bitka info kanal koi niko nije gledao ?![]()
Server bez takvi kanal ne vrijedi...tako da ne vrijedi ni pitati ga...A kako bi to ja mogao da znam , tamo na sultanovic forumu je vlasnik bitke pa ga pitajte zasto nema taj info kanal

Tu si u pravu , hebo tolike tv kanale ako se ne zna kome pripadajuServer bez takvi kanal ne vrijedi...tako da ne vrijedi ni pitati ga...![]()
Art, narodna, mrak, itd..itd...svi si imaju svoj kanal kako sta dolikuje...lista bez takav kanal je kao da kupujes coca cola bez etiketa...itd...itd...Tu si u pravu , hebo tolike tv kanale ako se ne zna kome pripadaju

Kakav dogovor , kakav gazda ja sam ti teski podstanar.Sta pricate? Bitka ima info kanal.
Ili vi to u dogovoru sa gazdom.
On gleda koji kanal je pokrenut ili?
Jedino bi mogao malo popunit Epg jer mnogima je to jako bitno
Pogledaj ppEvo, ja bih voleo da mi neko posalje bitku (najgoru listu) u PP
Bravo clan od danas a vec delis bitku takvi nam trebaju na kajgana. Da nemas slucajno za mene jedan Mac za olix.cc ? ne trazim listuPogledaj pp
Stigla bitka hitrom postom
Ja imam tu listu samo kao m3u nemam mac.Bravo clan od danas a vec delis bitku takvi nam trebaju na kajgana. Da nemas slucajno za mene jedan Mac za olix.cc ? ne trazim listu
Ako je lista sa user pass nije ta koju trazim ako je lista sa mac ta je kuju trazimLjudi dal mi možete skenirati ovu listu pre par nedelja mi je crkla. Adresa je http://rocketpower.vip
Автоматски споено мислење:
Ja imam tu listu samo kao m3u nemam mac.