Arena Sport - спортски пакет тв канали

• Креатор на темата Креатор на темата nikola3103
  • Време на започнување Време на започнување
E pa zas vodime celo vreme zato proglasvet pobeda pred vreme za srekja da im dade na nasive odbojkari koj za zal ova im e prva pobeda na ovaa Evropsko prvenstvo.
Автоматски споено мислење:

Damjan sasvim korektno gi raboti natprevarite od Srbija eve go slušam i deneska go raboti nimniot meč. A Kole si e Kole sekogas vo top forma heheh.

Последно уредено:
Ја сменија програмата пошо вчера им беше различна и пак глупости.
Убавo шо ставиле Дубаи - Реал кошарката се тоа океј. Зашо ја тргнале Волфсбург, а ја остаиле Фурт-Магдебург шо ќе иде на Арена 4 Премиум?
И нормално Фенербахче-Олимпијакос ја нема другата текма од суперкупот , има снимка од фудбал оставено.
Најверојатно ќе ја даваат Фенер со Олимпијакос па и Волфсбург, едино не ми е јасно како можат и после поправки на програмата пак да им е различна од тоа шо ќе биде во пракса. Толку ли се сакати?

Можно ли е Драган Николовски несреќникот да не го знае Ноел Галагер од Оејзис, 30 пути го прикажуваат он ќути...
Коментирал професионално бидејќи не е спортист. Истото се случи во америка каде што коментаторите Тејлор Свифт (најпопуларната пејачка кај нив и во светот) ја нарекуваа: „Тревис Келси и неговата девојка“. ;)

И што даваат сега нашиве, српски фудбал, Партизан ракомет и Бешикташ.
Јуве нигде, исто и Сосиедат - Бормут.

Абе овие копуци требаше само да ја покриваат програмата од Арена Премиум 1 2 3 и готово а не да им се дајт флексибилност зш незнает ни што да одберет за пренос. А со оглед дека даваат Српско првенство и екипи очигледно е дека тоа мора да се дава па биле и Раднички со Земун на тие 3 програми

И што даваат сега нашиве, српски фудбал, Партизан ракомет и Бешикташ.
Јуве нигде, исто и Сосиедат - Бормут.

Па овие одеа на Арена 1 и 3. Тоа е и целта, првите 3 Премиум да имаат иста програма со српските.

Ја сменија програмата пошо вчера им беше различна и пак глупости.
Убавo шо ставиле Дубаи - Реал кошарката се тоа океј. Зашо ја тргнале Волфсбург, а ја остаиле Фурт-Магдебург шо ќе иде на Арена 4 Премиум?
И нормално Фенербахче-Олимпијакос ја нема другата текма од суперкупот , има снимка од фудбал оставено.
Најверојатно ќе ја даваат Фенер со Олимпијакос па и Волфсбург, едино не ми е јасно како можат и после поправки на програмата пак да им е различна од тоа шо ќе биде во пракса. Толку ли се сакати?

Немале доволно коментатори па пуштиле снимка.
Навикнале на лабаво темпо на преноси во МРТ и домашните приватни телевизии и сега немаат ритам за повеќе преноси.
Пак ќе повторам, и ако навистина немаат доволно коментатори нека пуштаат преноси со слика и звук од стадионите, подобро и тоа отколку снимки и репризи.

Денес на Арена М3 премиум од 18: 30 Гројтер Фирт: Магдебург од Бундес 2 фудбалската лига, а во истиот термин на Српската Арена 3 Волфсбург : Дармштат.

Милан у исто време денес одеше на 2 канала. Со Бенфика на М1 и со Лацио на М3

Denes ima Evro liga super kup vo kosarka na Arena Premium 1...a kaj nas mesto fenerbahce olimpijskos gledame tikves sileks.. Tolku

Denes ima Evro liga super kup vo kosarka na Arena Premium 1...a kaj nas mesto fenerbahce olimpijskos gledame tikves sileks.. Tolku

Па сигурно домашен фудбал ќе има приоритет. Тоа е и поентата зашто има македонски спортски програми. Евролигата секако не е многу популарна кај нас а и башка грци против турци играат. Само кај нас може за нешто вакво да има мрчење.

Евролига супер куп ти е понебитен од турнир во мал фудбал во миравци.
Забава за арапите им прават.

Па сигурно домашен фудбал ќе има приоритет. Тоа е и поентата зашто има македонски спортски програми. Евролигата секако не е многу популарна кај нас а и башка грци против турци играат. Само кај нас може за нешто вакво да има мрчење.ev
Evroliga ne e popularna kaj nas? Sto bi rekle srbite "svashta"

Јасно дека македонско првенство ќе има приоритет, но шо правиме со сликата?
Пак имаше коцки како кога играа Вардар во Струга. Јако дупење од продукцијата.

Од ко ги искудевте овде за француската лига, сега меч не пропуштаат, жртвуваат италијанско и германско за да гледате ебен брест со тулуз

Од ко ги искудевте овде за француската лига, сега меч не пропуштаат, жртвуваат италијанско и германско за да гледате ебен брест со тулуз
Доста замарате бе.
Ги имате на другите арени натпреварите од топ 5 лиги шо ги нема на нашите.
Башка денес има германско на М3 , али прво гомна да се изедат.
Плус и ниеднаш до сеа не давале од француско тим што не е Монако или ПСЖ , а ти плачеш денес за Монца - Сасуоло...

Back
На врв Bottom