Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako to mislis? Pojacao zastitu ili?Otide bitka u zaborav....
Poslana ti dao sam si truda da imas vise konekcija i da ti traje stvarno jedno vrijeme.moze li drugovi koja lista sa alb kanalima ali
da ima makar 2- 3 konekcije .
pozdrav za kolega sa foruma
Cujes ti sta ovi pricaju. Kazu nema vise bitke.Poslana ti dao sam si truda da imas vise konekcija i da ti traje stvarno jedno vrijeme.
Mislim da ces bit zadovoljan.Bar se nadam.
U stvari krivo sam se izrazio, m3u lista dobijena iz MAC-a je bila na 3 konekcije. A to dalje ne znamNisu ti to maci na 3 kon to smo mi izmislili ubiti svi su il 5000 il 10000 a mozda i vise.
Necu sad u detalje ic otkrit cu neke stvari automatsko onda.

Tu je sad ali i mene pre nekoliko dana kad probam da otvorim u pretr. me slala na hostinger da kupim domenCujes ti sta ovi pricaju. Kazu nema vise bitke.
Ajojjj
Valjda mu prodaja pala jako nista nije vijecno.Cujes ti sta ovi pricaju. Kazu nema vise bitke.
Ajojjj
Zatvaramo temu na mjesec dana moram na godisnji 30 dana na moreslabo gledam na mac i da, nekad sam skenirao...ima mac -ove sa 2-3 konekcije. Izvinjavam se.
Naravno da očekuješ da višekonekcijske liste nemaju Geo block, ali ne mora da znači.Ako neko ima M3U listu od ova dva portala smartntv.pro:25461 i v2pro.online:8080 (jedan ili drugi) sa 2-3 konekcije neka mi posalje u PP. Hvala
U pravu si za to ali ima dosta macova sa 2-5 konekcija i te konekcije su kupljene , prva konekcija se aktivira na mac adresu od magbox a ostale konekcije koriste na stbemu ili neki drugi player koji otvara mac listesvi vlasnici (mnogo njih) koji se nisu uspjeli zastitit od skenuiranja mac adresa i curenja stavljaju po nekoliko konekcija da bi korisnik koji je platio mogao da gleda, te oni koji uz mac dozvoljavaju i m3u..
Radi bitka bez problema i na mac i na m3uOtide bitka u zaborav....