Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Акооо тоа и го заслужуват, недпособни имбецили. 15 годишњак ќе ги шупчи, така треба, никаков поим не сме веќе, овој сигурно не ни гледа како би се интегрирал, дури и да се интегрира што ќе направи со аматери кои се заинтересирани само да се искешираат

Во ваков случај колку што паметам се преиграле мечеви, бар нема да го преиграат мечот поради ВАР местенка.

Кога се има преиграно меч ради судиска грешка?

Ова со Габриел е како капак на неспособноста на цела управа, не сум го гледал, ама по најавите за него од сите страни се работи за огромен талент. Да ти бара раскин на договор и да не се појавува на тренинг најголемиот талент, па редно е да се самоукиниме ко клуб.
Не дека и малиот (т.е. фамилијата негова) е за бранење, по ова што го читам татко му изјавувал дека веќе требало да биде во тим и да игра ЛШ.

Дефинитивно оваа структура може вода да му носи на Ед Вудвард во неспособност.

Се уфилмал ѓуптинов дека е некој и нешто. Такви таленти како него на 15 години имавме милион, ниту еден не стана фудбалер. Нека тера магарето, кој го ебе.

Обично секогаш сум на страната на клубот кога вакви копиљаци ќе се уфилмаат, ама сега ми е мерак што им прави вака. На ароганција со арогантност се враќа, ако им е.

Тален од Јунајтед тешка работа. Повеќе уште еден Јанузај би рекол. Али да, продолжува отровот и проклетието на клубот. Полека се губи секаква надеж за било каков успех. Бруно се надевам ќе побара трансфер на зима.

Тален од Јунајтед тешка работа. Повеќе уште еден Јанузај би рекол. Али да, продолжува отровот и проклетието на клубот. Полека се губи секаква надеж за било каков успех. Бруно се надевам ќе побара трансфер на зима.
Требаше ко Руни на времето со ултиматум, овака нека седи и нека пуши сега

Дното е пробиено, од раце го испуштивме ако не и најголемиот талент во моментов…

Ако не примети игнориран си, али не ми е чудо на ретардирани особи треба да им нацрташ.

Ептен игнориран, провицираш на секоја.

Единствено нешто ретардирано / шизофрено во муабетов си ти, праќаш слика од правило за УЕФА 70% од revenue compliance, и дека сме compliant, никаде нема достапен кеш на сликата што ја прати. Ко по обичај, ништо не разбираш и лупеташ. Ебате банкаро. Фејл обид за трол. Место да се скриеш, првоцираш ко женче некое.
Автоматски споено мислење:

Toлку бев спизден од глупостите на Доргу, што не го ни забележав ова.

Има и втор дел од прикаската, нејќев да зборам за да не давам нова тема за ширење токсичност у клубов, ама Бруно издишува сезонава после 70та-80та минута, налик Касемиро. Утнува Карагер (намерно или не) со цел да поентира, ама Бруно не го маркира Хааланд, него едвај се движи. Претходно на овие снимки претходеа контри од Сити кај што Бруно едвај стигаше да покрие.

Капак на све е што Керик не го извади, за да не си има проблеми со медиуми, а го тргна Тилеманс, кој е релативно лесен плен. Никој не искоментира од стручациве освен видеово, за тактичката глупост на вадење на Тилеманс.
Автоматски споено мислење:

Штета ситуацијава искрено, детево е прејако и за у21, а не можеш да го пратиш на позајминици пошто нема сениорски договор, а нема физикус да игра за прв тим редовно.А страшен талент, појак и од Гринвуд веројатно.

Последно уредено:

Пали ПР машините....

Последно уредено:
Back
На врв Bottom