Симоновски е да, токму од таму дојде тука, мотивиран до даска, всурат му се дереше на екс играчите

Многу е добар Симоновски, плус како за пикер ми делува и сигурен пеналџија ала Сипжак.
Пријатно ме изненади мене Димевски, детето е машина, не за џабе бил најдобар срелец во плеј аутот, исто и Божо добар трансфер, го има малио ракомето во малото прсте 265 асистенции му напрај. Стојков крилото исто добар, му пукна на Галецо 2-3 девеески вќош да се бара кај е.
Не знам како ќе се поклопи Лука, на десен некако кочиме, не е нешто валјда спремен Лука ептен малку изигра, има висина, дали ќе дај од партиите од претходно кога беше кузнај, според мене Лино ако не смета на хрватчето Басенесе овде уште одма нека го префтлат нека се кали, барем ќе игра и ќе е прв избор, со Дрогришки на десен сме безопасни, само врти топката ко киша око Крагујевац и пак мора да превземи Божо или Давид...
Исто мора да се признај дека солидна екипа се напрај во "двојката". Печени се за плеј оф и мислам ќе влезат како 6ти, последно од браќата ко беа таму, ова е мислам најдобар млад тим. Ја испрличија на крај Лазаров некако, 4 разлика прв пат стигнаја 60та минута и е нереален резултат, цело време беше нерешено -1 до -2, плус Галец првото фати 4 чисти зицери, на голман и на искуство на тие удари од далечина на Вуко и Цехте добија, иако е почеток, ама ако одат пак со ваква игра негде пулените на Киро ќе јадат клизачи...