- Член од
- 11 октомври 2022
- Мислења
- 773
- Поени од реакции
- 1.250
Нека доведев овога Амар Хот од Еуро Едил хах
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ima li nekoja novost za centra
Kjutiv a kd kjutiv znaci nishto rabota, treninzi na jako ima a on ga nemaIma li nekoja novost za centra
Сигурно ке се доведе висок играч, нема да се оставимо само сс БојанаKjutiv a kd kjutiv znaci nishto rabota, treninzi na jako ima a on ga nema
Епа недељу дна пред да почне суперлига, значи 27 септември највероватноКʼд тачно ќе е супер куп против мзт?
Само не разгледа, мзт имав ли добар тим? Или е полош од претходну сезону?Мзт изгубиле од Штип 10 разлику, добар знак за нас за суперкуп да ги фатимо неспремни
За ТФТ не ни има кој да навива свакакоКе бидне интересна овај сезона гледам у повише градови се диза хајп за кошарку, а и пуно екипе имав навивачки групе Кумани, Фа, Цпб, Фаланга, Чкембари, Ајдуци, Лозари, Фантоми
Автоматски споено мислење:
Ако навивав и Пирати за Кк Скопје без навивачку групу остануе само Тфт

Мзт веќ почна сс пријатељски и много други само ми још спиемо.Иначе греење/ладење још увек нема у салу

Ми можда и играмо пријатељски кој ке ти каже.Мзт веќ почна сс пријатељски и много други само ми још спиемо.
Не знам како би ги тепале кд па ќе су поуиграни од нас![]()