- Член од
- 13 мај 2026
- Мислења
- 27
- Поени од реакции
- 39
Не фали ништо, само ме интересира дали има и други форуми.Што ти фале тука? Глеаш поназад квалитетна дискусија![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не фали ништо, само ме интересира дали има и други форуми.Што ти фале тука? Глеаш поназад квалитетна дискусија![]()
имаНе фали ништо, само ме интересира дали има и други форуми.
Линк?
FeminaЛинк?
sportskadimenzija.mk
Годинава ќе имат жестока борба за плеј-оф. Младост, Струга, Тиквеш, Бутел, Прилеп.Сите имет респектабилни екипи мислам ќе бидит интересно Бутел годинава се послаби од лани ама се базирани на млади ракометари а тука се и Мулти Есенс да помешет прсти ќе скинат бодој сигурно на некој од екипите шо ги кажав. Се на се ќе бидит интересна сезона.Тиквеш зеде 2 бода на гости во Струга, а пикеров нов од Аргентина одлично одиграл.
![]()
Тиквеш се засили со Аргентинец кој играл на Светско првенство
Тимот на Тиквеш, кој победнички ја стартуваше новата сезона во најквалитетното домашно ракометно натпреварување, доби квалитетно засилување за остатокот од сезоната.Ново име во ростерот на Кристијан Грчевски е 34-годишниот аргентински ракометар Франкsportskadimenzija.mk
Иако пред сезона беше климаво таму, склопија ок тим - Ончев, Димковски од Пролет, тој од Еурофарм Пелистер 2 бекот, тука се Коцев, Симиќ, Димковски, голманот Велков. Не треба да бидат потценети во никој случај, тука се некаде на граница за плеј-оф.
Nema sansa Mladost da e konkurent. Prilep ako ostane stabilen, Struga ako se pojaca, Tikves i nekako Butel. Toa se 4te ekipi spored mene za dvete mesta vo plej of.Годинава ќе имат жестока борба за плеј-оф. Младост, Струга, Тиквеш, Бутел, Прилеп.Сите имет респектабилни екипи мислам ќе бидит интересно Бутел годинава се послаби од лани ама се базирани на млади ракометари а тука се и Мулти Есенс да помешет прсти ќе скинат бодој сигурно на некој од екипите шо ги кажав. Се на се ќе бидит интересна сезона.
Како бе Младост нема шанси го има најдобриот лев бек и најдобриот тренер хахахах пази шо кажвиш дан прочитат Горан од негдеNema sansa Mladost da e konkurent. Prilep ako ostane stabilen, Struga ako se pojaca, Tikves i nekako Butel. Toa se 4te ekipi spored mene za dvete mesta vo plej of.
Se nadevam nema da procita...Како бе Младост нема шанси го има најдобриот лев бек и најдобриот тренер хахахах пази шо кажвиш дан прочитат Горан од негде

Не знамНе фали ништо, само ме интересира дали има и други форуми.
Ми се допаѓа што даваат шанси на млади играчи - пример се и за други екипи, но ако зборуваме за моментални перформанси и јас сум скептик за Бутел сезонава.Јас типувам дека нема Бутел да се пласира во плеј-оф сезонава. Две сезони за ред го подмладуваат тимот и мислам дека сезонава ќе ја „платат цената“ на истото. Премногу неискуство собрано на едно место, посебно во одбрана. Тодески стекна некакво искуство, но нема адекватни партнери во Лешниковски и Марковски. Нормално, сезоната само што почна и уште еден куп фактори ќе бидат во игра, но како што сега стојат работите на хартија мислењето ми е дека нема да изборат плеј-оф.
Струга направи сериозен тим: Петров, Рајатоски, Јукиќ, Шилегов, Танкоски, Георгиевски, Крстаноски, Манасков, Костоски, Јовановски... сите овие имаат сериозно суперлигашко искуство, а неколку од нив и интернационално. Тука некаде по квалитет со Прилеп и Тиквеш.