Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека тежиштето полека треба да се префрли према десно да имаме(вме) тука уште еден јак десен бек шутер кој во секое време можи ем да бомбардира со скок шут (засега Пољако и Серафимов немаат такви можности) и да асистира..Ќе видиме..

Лево да си биди Фитиљо кај шо му е по природно и да се менва со Хенигман, средина Црнецо и уште еден од Татар/Котар и со две постави (комбинаторики) да имаме појќе тактики и варијанти и да бидат посвежи и поефикасни до крајот.

Управата сакала или не, мора да работи на добар голман (некој како Лесјак, еден од најјаките расни голмани шо сме ги имале).
Тој со Хајдарадад да се постојани и Никучо како бекап, Брестовац во двојка да не фаќа место џабе. ..

Десно исто кај Хакбарт кој иако е ок, уште едно крило да почни да се користи, лево и со пикерите сме супер.

Imase na forumor so gi objavi site plukana na rajata od sutka za fuzijata na Miravci so Vardar I objavite od pred 4-5 godini na formiraneto na noviot praven subject Rk Vardar 1961 I gaseneto na RK Vardar I pustaneto niz voda na celata nivna istorija.Cisto nekoj naka postira za da vidi ordata od sutka kako od klub na narodot dojdovme do Fk Miravci do FK 1961,cisto da vidat kitadziite kolku ja svitkaa kicmata pred I kolku dlaboku mu e vlezen a kolku poke mrdat tolku podlaboko mu vlegav.

Imase na forumor so gi objavi site plukana na rajata od sutka za fuzijata na Miravci so Vardar I objavite od pred 4-5 godini na formiraneto na noviot praven subject Rk Vardar 1961 I gaseneto na RK Vardar I pustaneto niz voda na celata nivna istorija.Cisto nekoj naka postira za da vidi ordata od sutka kako od klub na narodot dojdovme do Fk Miravci do FK 1961,cisto da vidat kitadziite kolku ja svitkaa kicmata pred I kolku dlaboku mu e vlezen a kolku poke mrdat tolku podlaboko mu vlegav.
Abe ostajte gi neka se davat vo sopstvenite lajna sho gi trkalate pogolema beda od se sho mu se desava nema pa uste za nas pisat a nebitni se ko polna linija vo Albanija :kuracc:

Abe ostajte gi neka se davat vo sopstvenite lajna sho gi trkalate pogolema beda od se sho mu se desava nema pa uste za nas pisat a nebitni se ko polna linija vo Albanija :kuracc:
Небитни се ко знак за едносмерна во Тетово.

Шо се случва со нтанзи знај некој?
Папирологија е во прашање. Ваљда чека исписница од стариот клуб за да можат нашите да го регистрират.

Стар бил Лино. Па 99% од нас на форумот овде, неможиме да изиграме три сета во тенис на ова жешко.
Прегледај го приврзокот 486922
Само да не фатат некој студој јаки, кучката да се кучи во салата.
И уште одсега медој, чаеви, да можи пролетта кукурек да ја дочека.
И вакцина за грип.

1789064289648.png

Не знам колку сте запознаени ама паркетот во салата е целосно сменет и се ставени нови бои! За убо да е само и нова сала да си дочекаме, се надевам во скора иднина!

Back
На врв Bottom