Stremio (гледање филмови и серии онлајн со превод)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно пуштија нов update за AndroidTV кој го среди багот со исклучување на апликацијава.
Автоматски споено мислење:

Play Torrio го пуштија и за Аndroid

Само што мене многу споро ми се симнува апликацијава.
5547.jpg

Последно уредено:
На Hisense VIDAA верзијата на Stremio торент стримови не работат бидејќи е некаква си Lite верзија и колку што успеав да најам на Reddit коментари
треба да го имате овој адон кој вади стримови што не се торенти.

Преку телефон или компјутер го инсталираш адонот и потоа на телевизорот во Stremio во Addons правиш Sync Addons. Потоа кога бирате било кој филм или серија избегнувајте се што е торенти и само бираш стримот на кој пишува WebStreamr | Hayduk.

Некој од тие стримови можеби нема да работаат или ќе ги вади лоша слика ама тоа е што е.

Друга опција е да платиш real debrid.

Го пробав и Nuvio на телефон кој е скоро ист како Stremio само малку поинаков интерфејс кој повеќе наликува на Netflix, HBO Max и слични. Има да си правиш профили.

Го знаев од поодамна ама не сум знаел дека може истите адони од Stremio да се користат таму.

На ова за разлика од Stremio секогаш прво ми вади торенти или линкови кој се поголеми GB а помалите се скроз подоле на листата.

Може да се инсталира на Android, AndroidTV, GoogleTV, Samsung Tizen, iOS, Web os, Windows, Linux, го нема за Hisense со VIDAA.

Е сега некој ако знае што е подобро да се користи Stremio или Nuvio за на телевизор? Дали има некоја разлика голема и дали има нешто плус јас да не сум заприметил?

Последно уредено:
Isto e se. Za mene Nuvio nekako mi e podobar poradi poefikasniot i pobrziot interfejs. Mene me zanimat da te prašam kade da gi najdam starite i relativno novi filmovi od Evropa posto ni na Stremio ni na Nuvio gi nema linkovite/streamovite.

Isto e se. Za mene Nuvio nekako mi e podobar poradi poefikasniot i pobrziot interfejs. Mene me zanimat da te prašam kade da gi najdam starite i relativno novi filmovi od Evropa posto ni na Stremio ni na Nuvio gi nema linkovite/streamovite.
Слабо има од европа филмови. Јас барав на Stremio српски и македонски серии и филмови, српски некој се наоѓаат ама наши слабо зошто не ги ставаат на познати торент сајтови.

Back
На врв Bottom