- Член од
- 11 август 2013
- Мислења
- 761
- Поени од реакции
- 568
А тј у бело до њега ми личи на Љупчу МалинковогаE ovj decko ss broj 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А тј у бело до њега ми личи на Љупчу МалинковогаE ovj decko ss broj 2
Странац ке е црнацМарин кажа у следеќи днови ќе потпише висок квалитетан играч али не кажа позицију и дали е странац, што знам од домашни кој е висок квалитетан
Автоматски споено мислење:
Некој омладинац сигурно
Ne mora ni da e crnac samo neka e dobar igor kesar e isto odlicna opcija ako e free agentСтранац ке е црнац
Данчо Киров лани играја за Бутел у втору лигу едн од подобри играчи им бијаKoj e tj tetoviran decko od kude stori na madzovskoga
Na sliku delue deka e po mlad igrac ako volje da imamo sirom rosterДанчо Киров лани играја за Бутел у втору лигу едн од подобри играчи им бија
Сличан играч како Бајрама ми личи, али моментално е на пробуNa sliku delue deka e po mlad igrac ako volje da imamo sirom roster
затој ми е познат пошто га гледа финале лани Струмица-БутелДанчо Киров лани играја за Бутел у втору лигу едн од подобри играчи им бија
Ajde valjda ke se pokaze dobro e da ima mladi igraci u ekipuСличан играч како Бајрама ми личи, али моментално е на пробу
Мене од овдека најдобро појачање ми е Љупчо, он беше у Фени док бесва мн добар тим и играсва убаву кошарку.
Па да ти кажу право тој е мн битно лани немаше никаква хемија меѓу играчи све некако на силу бешеДобар за хемија лесен кон играчите, за се друго е испод просек тренер.
Тмн ке се уклопи како помошник он лсан сс играчи Марин строг тмн ке има некој балансДобар за хемија лесен кон играчите, за се друго е испод просек тренер.