Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само ме интересира зошто па автоматски му веруваш на Зоран "Тоше Проески е жив" Буревесник?E toa ti e, i posle sakaat da im veruva nekoj.
Револуцијата секогаш ги јаде своите деца. Колку обични љуге ги изгубиле своите глави за време на Француската Револуција? Робеспиер дури своите најблиски соработници ги однесол на гилотина. За на крај и сам да заврши под неа. Тука е и Сталин кој од најобична битанга станал најголем крвник во историјата не само за Русите , туку и за многу други народи. Тука е и револуционерот Пол Пот и неговите Црвени Кмери со нивните Полиња на Смртта. Колку обичен народ сотрале во Кмбоџа? Бројките се милионски. Ти кажав без демагогии.Па у тоа е и суштината на револуцијата, да се крене народот и воено и агресивно против власта.
Очигледно си горе у хиеарархијата и не ја сфаќаш револуцијата.
Токму тоа и е битно. Им ибале матер на цела аристократија снобовска, расипничка, умислена, којашто до тогаш имала свои војски и стражи да грабат од сиромасите и се сметале за некои посебни суштества, а обични смрдлиња и смртници.
Од тогаш наваму е овој систем денешен у кој секој од нас има разни граѓански права.
Напишаво важи и за тебе...освен ако се самоамнестираш.Misliti,srati i cvijeće brati nije jedno te isto.
Не смее сељакот, баран е во Македонија со потерница. Сигурно пребегал во периодот кога апсеа во акцијата Детонатор. Немате појма колку луѓе од Кочани и околината имаат пребегано у бг и не смеат да се вратат у мк, чекајќи да им застарат делата.Али најјако е што татково си ја брани ќерката од Бугарија, наместо да дојде во Македонија.
На некој му одговара целава ситуација. И од двете страни. Си собираат политички поени, простата раја се радува и од девте страни и утре на избори си ги гласа.Инаку нашиве имаат пенал со изјавите на таткото кој Бугарија го чува таму, држава која штити криминалци а нашиве не го користат тоа
Буревесник а зине лаже, вие уште го пратите што објавува![]()
Би сфатил да се крене галама да е нешто стварно веродостојно, ама од чоекот треба да очекувате само лаги и ништо повеќеМожеби има и по нешто точно, проблемот е што е селективен, објавува за пари, и не проверува информации како што треба. Затоа и многу работи од после брише како да не било ништо.