- Член од
- 3 април 2026
- Мислења
- 254
- Поени од реакции
- 631
Мене се ми мириса на финал 4 во лига европа, само Серафимов да си ја врати формата и да си ја крени самодовербата шо ја имаше
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne tuku se glupirajte pred tri strani so 4to mesto zadovolni bevteМене се ми мириса на финал 4 во лига европа, само Серафимов да си ја врати формата и да си ја крени самодовербата шо ја имаше
И ти ли со истата констатација?Со Нтанзи и одбраната да се среди не гледам како во она другата тема не местат дека сме имале 10% шанси да освојме, мислам дека најлесно ќе освојме ова година од сите досега. Вардар се класа послаби од лани, само Охрид ќе не мачи.

И ти ли со истата констатација?
Значи никако не може да сме класа послаби од лани.
Си замина само Хориха од поважните кој цела полусезона не играше апсолутно ништо.
Освен можеби Боно, сите други што си заминаа беа статисти.
Марчињак на десен бек го заменуваме со арапот што е класи над него. Од старт не може да сме послаби од лани, само ради оваа позиција.
Рано е да се каже за Љевар и Фадуил, делуваат слабо, ама и ко такви не може да се послаби од тие што заминаа.
Сите други играчи се исти, не знам како сме класа послаби.
Цели подготовки играме без Мечка, сам знаеш како се смени играта лани кога заигра Мечка. Јанковски исто има повреди. Бразилецот е повреден, а тој ги ротира сите бекови и игра одбрана.
Да кажеш неизвесна е трката, секој може да одвои ќе сфатам. Ама дека сме класа послаби од лани е пресмешен заклучок за некој што редовно прати спорт.
Вистина е дека екипата е далеку од квалитетна за во Европа, ама во првенствово горе-доле сите сме тука некаде и секој од четирите екипи може да освои во зависност од моментум и пред се' повреди.
.Не бевме појаки, сигурно имавте најдобар состав лани. Пишував и во нашата тема, освоивме ради сплет на околности. Прво ни гостувавте во Скопје 2 дена после тешко европско гостување. Тогаш ние не бевме во форма и ни недостасуваа некои играчи. Да игравме два дена подоцна на пример, големи беа шансите да не тепате. После тоа се' ќе беше поразлично.Јас мислам и лани ни Охрид ни Вардар не беа појаки од нас и сплет на околности со Раул и глупостите шо ги напрај тој се деси то шо се деси и ни пропадна сезоната, мислам дека имаме најдолг ростер и можиме освен на голман на секоја позиција не дај боже ако имаме повреда да покриеме, вие не можите. Ете Мечка се повреди не играте како шо треба.
Ај сега и малце остај не навивачки да си пишиме тука.
Ама ако изгубите тогаш ќе нема гајле нели, бидејќи секако правите тим за 3-4 години од сега.Ohrid uste da go cuknine vo nedela I ojde u kurac skapuot proekt.
a ti si toj so najlamce treba da si zasegnatАма ако изгубите тогаш ќе нема гајле нели, бидејќи секако правите тим за 3-4 години од сега.
Мислењава и амбициите ви одат од крајност во крајност.

a ti si toj so najlamce treba da si zasegnat
ja naprajvte vie analizata uste ne pocnata sezonata vardar sigurno prv ohrid sugurno vtor rabotnik cetvrt oti neli vasite mislenja i ambici se skogas ok
mene ako me prasvas ni pobeda ni poraz ke bidi bolka za umiranje uste prvo kolo ama poznavajki ja nasata publika ke letat sajki i majki i pak ti treba da si najmalce zasegnat so to![]()
vo red profesore ti kako so ke recisПрочитај ги вашите анализи па врати се на глупостиве што ги напиша, а кои и сам не можеш да ги разбереш…
Za nas vardar e samo reka....Пелистер и Вардар се брендови, дајте малце да уживаме во ривалство, доста се препукваме, да бидеме горди на своето и секој да си гледа во својот двор.
Подобриот нека победи, овие брендови се најбитни во секој спорт, без нив нема спорт!
vo red profesore ti kako so ke recis
tipicno pedersko skopski odgovor si dade kako i so te lici oti neznajs so drugo ko ke nema so da kazais
ti pisam najprosto so mozam za da sfatis i pak tesko ti e
vidi si sam so pisite pa posle lajna jadi a do togas kako so ti rekov ic da ne te boli tebe za nasite ambici kaj odat i kakvi se neli