Ајде конечно убава вест.Инаку Љубов Една пошто си нов на форумот и пишуваш од прва рака па кажи ги има ли некој друг превземено работите во своја рака пошто гледаме неколку добри трансфери а наши услови како најголем стефан па тренерот и стоперот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно.Комити и официјално во бојкот на натпреварите на ФКВ.
Ја почитувам нивната одлука, но според мене непопуларна и лоша, од причина што ако не е Миленко, ќе биде некој сличен на него.
Не е проблемот во него, туку во тие над него. Тие се за стап.
Демек ако се тргне Миленко, се ќе биде како што треба. Да, тој е главниот виновник, но некој му дал одврзани раце да прави што сака.
Бојкот до крај и кој им ебе матер. Зошто некој треба свесно да клима глава на вакво куроболие, а притоа да биде плукан и омаловажуван? Луѓе, збориме за персони кои буквално не знаат патики да си врзат, два и два да соберат, не па нешто покомплицирано да спроведат… Зарем нема нешто подебилно од тоа некој со два грама мозок да ти диктира услови? Ете им нека си прават приватна забава, па нели тоа го сакаа, нели ќе купеа навивачи на стадион?Комити и официјално во бојкот на натпреварите на ФКВ.
Ја почитувам нивната одлука, но според мене непопуларна и лоша, од причина што ако не е Миленко, ќе биде некој сличен на него.
Не е проблемот во него, туку во тие над него. Тие се за стап.
Демек ако се тргне Миленко, се ќе биде како што треба. Да, тој е главниот виновник, но некој му дал одврзани раце да прави што сака.
Ниту еден бојкот никогаш не сум почитувал додека сум бил активен, ниту пак сметам дека бојкотот е какво било решение. Навивачите се тие што го бранат клубот, бојата и територијата. Е сега, како да браниш и сочуваш нешто кога го бојкотираш?
Во овој случај, со рамноземјашов и пајташите од ДПМНЕ, кои очигледно не знаат кај тераат и сакаат само да украдат што повеќе додека не ги вратат СДС на власт, оваа одлична генерација на Комити едноставно не може да се снајде. И тоа не по своја вина, ниту по своја желба.
Секоја чест што не се продадоа, како што некој очигледно посакуваше да се продадат.
Бојкотот, убеден сум, кај сите постари генерации што го читаат ова им дава горчина во душата. Но, нека се стават во кожа на денешните момци, во денешно време. Без она гомнајадење: „Ама во наше време...“
Не зборете „ама во наше време“, затоа што знам какви бевте во ваше време. Не серете!
Поддршка за Комити. Без респект кон никого и без подлегнување на провокации од било кого.
Гомнава едноставно не се трпеа и тоа е тоа.
Океј е све, но ти како би постапил?Добро, ај една непопуларна тема и така е отсутен Кано па еве дел од неговите ставови ке ги превземам јас но не во целост секако, и ке те прашам:
До кога ќе се оградуваме од партии, ќе плукаме по партии, а после за секој проблем ќе чекаме баш партијата да дојде и да ни го реши? Чекај, не знаевме ние дека е ваков Вардар задолжен до гуша и пред гаснење ? Па ДПМНЕ тоа вети, нели океј еве ние нема да дозволиме да згасне клубот и ете не згасна. Што понатаму ? Зошто не го згаснавме клубот ? Еве и да си оди Миленко ? Мислиш на некој го заболе за Вардар ? Кој мислиш дека ке дојде ? Нормално некој што е бетер од Миленко. Пошто го спомнуваш ДПМНЕ, како актуелна владеачка структура, па чекај бе, па растур систем направи во СК токму тоа ДПМНЕ, значи луѓето од нив бараат сосем трети работи очигледно а Вардар им е небитен, барем според делата можам тоа да го кажам, а ДПМНЕ на власт ке дојде и без победа во Скопје, биди убеден и сигурен немој да мислиш дека на некој од Штип, Охрид, Прилеп или Кичево ги заболе за ситуацијата во Вардар, они си гледаат друго, до вчера им владееле нефи, фатмир дехари и др сега ги нема, заменети се други се, тие се во историјата.
Поентата ми е да не бегаме од реалноста па големиот СКОПЈАНЕЦ И ВАРДАРЕЦ НЕЛО КОМИТА, па тој ни го направи ова, не го направив јас.
Најлесно е да кажеш „оставка“. А после? Кој ќе дојде? Со кои пари? Кој ќе ги врати долговите? Кој ќе преземе одговорност?
И не знам колку луѓе ќе се согласат со мене, пошто не е баш популарно ова да се каже, ама така гледам на работите.
Многу лесно денес се собира народ околу тоа „антиполитика, антипартија“, сите партии не чинат, сите се исти. А на крај, сакале ние или не, пак од нас зависи кој ќе биде кадар во партиите, кој ќе дојде на функција, кој ќе ја води државата. Ама ајде, попопуларно е да се плука од страна
Таа е вистината, за жал.Добро, ај една непопуларна тема и така е отсутен Кано па еве дел од неговите ставови ке ги превземам јас но не во целост секако, и ке те прашам:
До кога ќе се оградуваме од партии, ќе плукаме по партии, а после за секој проблем ќе чекаме баш партијата да дојде и да ни го реши? Чекај, не знаевме ние дека е ваков Вардар задолжен до гуша и пред гаснење ? Па ДПМНЕ тоа вети, нели океј еве ние нема да дозволиме да згасне клубот и ете не згасна. Што понатаму ? Зошто не го згаснавме клубот ? Еве и да си оди Миленко ? Мислиш на некој го заболе за Вардар ? Кој мислиш дека ке дојде ? Нормално некој што е бетер од Миленко. Пошто го спомнуваш ДПМНЕ, како актуелна владеачка структура, па чекај бе, па растур систем направи во СК токму тоа ДПМНЕ, значи луѓето од нив бараат сосем трети работи очигледно а Вардар им е небитен, барем според делата можам тоа да го кажам, а ДПМНЕ на власт ке дојде и без победа во Скопје, биди убеден и сигурен немој да мислиш дека на некој од Штип, Охрид, Прилеп или Кичево ги заболе за ситуацијата во Вардар, они си гледаат друго, до вчера им владееле нефи, фатмир дехари и др сега ги нема, заменети се други се, тие се во историјата.
Поентата ми е да не бегаме од реалноста па големиот СКОПЈАНЕЦ И ВАРДАРЕЦ НЕЛО КОМИТА, па тој ни го направи ова, не го направив јас.
Најлесно е да кажеш „оставка“. А после? Кој ќе дојде? Со кои пари? Кој ќе ги врати долговите? Кој ќе преземе одговорност?
И не знам колку луѓе ќе се согласат со мене, пошто не е баш популарно ова да се каже, ама така гледам на работите.
Многу лесно денес се собира народ околу тоа „антиполитика, антипартија“, сите партии не чинат, сите се исти. А на крај, сакале ние или не, пак од нас зависи кој ќе биде кадар во партиите, кој ќе дојде на функција, кој ќе ја води државата. Ама ајде, попопуларно е да се плука од страна
Сите прашања што ги поставуваш се на место и практично самиот си даде дел од одговорите. Јас би одговорил малку пошироко, без да навлегувам во сите детали.Добро, ај една непопуларна тема и така е отсутен Кано па еве дел од неговите ставови ке ги превземам јас но не во целост секако, и ке те прашам:

zamisli da si fudbaler, i da sakas covek kako Milenko opsto da e vo fudbalot i da ima bilo sto so ovoj sport u zemjava, pa uste da e i vo klub za koj igras.Интересна анкета на Вардар Инфо, од 11% гласачи да остане МН, актуелен играч, играч на позајмица и екс репрезентативец гласале да остане, па сега погодувајте кој се![]()