Фан клуб: РК Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата ohrid66
  • Време на започнување Време на започнување
Сезонски имат, само кога бев и сакав да купам сезонска ми рекоја земи сезонска ама дрес за 10 дена негде ќе дојш да ти дајме немаме моментално.

Сезонски имат, само кога бев и сакав да купам сезонска ми рекоја земи сезонска ама дрес за 10 дена негде ќе дојш да ти дајме немаме моментално.
Исто и мене зедов дур беше турнирот и ми рекоја за дрес ќе ти ѕвониме

И лани беше така после 2 недели отприлика стигаше дрес.

Дали знајт некој со членскиве како е со седењево дали требит карта да се земит со членскава или само членскава на врата се покажвит?

Ова денес налик на Струмица пред некој месец.И резултатска клацкалка што би рекол почитуваниот Видевски :D
Црвен за Анте (за сите 3 не баш убедливо ама ај), многу технички грешки, Дино под 10 одбрани.
Без минутажа за Мартин Ивановски!?, Савре слично.
Јапанот денеска добар, Лиапис исто во две насоки (без разлика на се колку фалит Моралес е пак видливо).
Кеита добар во напад, не во одбрана - имаше доста промаја Воркапиќ со едно 10-12 гола).
Мате променлив ко времето во јули, баш мислам шо процент реализација имаше.

Иначе, реагирајте како сакате малу глупо е ако шампион и куп победник е иста екипа да се играт супер куп (шо ако Охрид беше победник, а не освоил ни едно од двете), ама ај за популаризација нека иде Дунав.

Честитки за Вардар, во секој случај добра најава за првенството.
До сабота!

Последно уредено:
Back
На врв Bottom