Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
* ПанчевоУтре на пат кон Нови Сад.
18:00 Динамо - Охрид
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
* ПанчевоУтре на пат кон Нови Сад.
Работава е прашај пријатеЉ.Sezonski imat uste? Dva pati bev pred sala na salter nemase nikoj
Исто и мене зедов дур беше турнирот и ми рекоја за дрес ќе ти ѕвонимеСезонски имат, само кога бев и сакав да купам сезонска ми рекоја земи сезонска ама дрес за 10 дена негде ќе дојш да ти дајме немаме моментално.
И лани беше така после 2 недели отприлика стигаше дрес.Сезонски имат, само кога бев и сакав да купам сезонска ми рекоја земи сезонска ама дрес за 10 дена негде ќе дојш да ти дајме немаме моментално.

Ако се смирени во глајте, да не ги удрит некој притисок или можда филм "фаворитски" (зш нијанси ќе решавет со и меѓу Пелистер, Вардар, Алкалоид).Денес победвимеее?

@KuracVeliki победвате...Денес победвимеее?
Kurov da mi go jajs vie pobedavte ebave seljacite. Zemetegi vavtobus sudive vashi si se sekako.@KuracVeliki победвате...
Да бе затоа ќути цела сала, мислевте готово е ама јбг кога две години активно пратите ракомет тоа се случува. Ајде ум за друг пат.Kurov da mi go jajs vie pobedavte ebave seljacite. Zemetegi vavtobus sudive vashi si se sekako.