Што пиете во моментов ? (фото)

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
Како Пајка со пајчиња сме, Владе ни е воџа а ние по него во сите теми @Ska Maniac @Aceso @YoucancallmeV можи заборајв уште некој ама тие сме во главно
:D
ducks ducklings GIF by The Dodo
Aj sega pak jas kriv :D
Pticata ni go zaboraj, pticata :toe:
I Elka ni e pretsedatelka na klasot, cisto informativno ;)
Автоматски споено мислење:

Nema vtora sansa za prv vpecatok :sneaky:

Е ко ќе видам ваква пијачка и готово. Шлагој, преливи, поготово и маж кога ќе го пие, црвено знаме од мене одма.
Uste cresa mu fali nad slagot :D

Последно уредено:
417324-kafe-mleko-i.jpg

Вака нешто има смисла, барем за нас мажите, да не се глупираме многу ? Или ова е екстремно во денешно време ?
Јас лично секакво кафе сакам да пробам кога имам можност за нешто ново, ама стандардно кога одам на кафе пијам долго еспресо. Цигари не пушам, може пура одвреме навреме, ама пура со кафе не оди.

Инаку, не го мешајте овој форум со тоа дувлото фемина. Не мора од таму тука да идат. Доволни ни се неколкуте членки тука што се и таму и тоа доста е.

Ја се одјавувам од темава, а и од форумов.
За едно кафе и ебана цигара очи ќе ти извадат. Не знам што толку страшно има во тоа човек да си сподели нешто што му е дел од секојдневието.
Постирајте си слободно кафиња, цигари, бокал кафе, што сакате. Секој нека си постира тоа што му се постира, без непотребни препукувања и замерки.
Од мене толку.
Поздрав.

Ја се одјавувам од темава, а и од форумов.
За едно кафе и ебана цигара очи ќе ти извадат. Не знам што толку страшно има во тоа човек да си сподели нешто што му е дел од секојдневието.
Постирајте си слободно кафиња, цигари, бокал кафе, што сакате. Секој нека си постира тоа што му се постира, без непотребни препукувања и замерки.
Од мене толку.
Поздрав.
Ostaj gi be, ne mu zamervaj, tie se onie vo zdravo telo zdrav duh likojte. Tie do 12 site gi mrazat, posle 12 i sami se mrazat. Pa uste ko ke pocnat krizi da gi drmat, eksik u pm :toe:

Eve i ja ke sibnam eden vic na moja smetka, nesto sum raspolozen denes :)

Се зезам бе, и ја пијам пиво...нека растат цициња, ќе пиеме Анастразол :D

Се зезам бе, и ја пијам пиво...нека растат цициња, ќе пиеме Анастразол :D
Ме потсети на ситуација, со веќе бивша другарка баш поради истата ситуација, не очекував дека толку ќе се налути.
Маам пиво за пиво у некој про женски бар кај што најверојатно квотата за испиено пиво на денот им го надминав сам, сите таму пијат кафиња и некои цд-вити.
Другаркава остроумно пред другите: Доста пиеш пиво, види се веќе имаш цицки.
Контрата од мене беше: За разлика од тебе.
Цуцата стварно е рамна ко статива и сите и се изнасмеаа.
Поцрвене, брже-боље испи кафето и си отиде. Кажувала после да не ме викаат мене или кај што идам да не ја викаат неа, и остана пријателството во историјата. :(

Ме потсети на ситуација, со веќе бивша другарка баш поради истата ситуација, не очекував дека толку ќе се налути.
Маам пиво за пиво у некој про женски бар кај што најверојатно квотата за испиено пиво на денот им го надминав сам, сите таму пијат кафиња и некои цд-вити.
Поцрвене, брже-боље испи кафето и си отиде. Кажувала после да не ме викаат мене или кај што идам да не ја викаат неа, и остана пријателството во историјата. :(
Muabetot koja cicka ti e pomala.
I dvete :D
Patem receno ne ko stativa tuku ko daska, ramna ko daska se veli :свиркам:
I klavaj slika od pijacka za da ne si offtopik duri ne ti se razgori novata tema, posle ke se prefrlime tamu za ovie moralistite da ne jadat lajna ;)

Muabetot koja cicka ti e pomala.
I dvete :D
Patem receno ne ko stativa tuku ko daska, ramna ko daska se veli :свиркам:
I klavaj slika od pijacka za da ne si offtopik duri ne ti se razgori novata tema, posle ke se prefrlime tamu za ovie moralistite da ne jadat lajna ;)
Ниш не пијам, чајот го испив, а кафе не пијам, и не смеам друго зашто после вчера Харли се наљути и ми забрани да пијам.:( За воља на вистината, права е, претерав, дури и за мене. После одморот ќе падне железната завеса па тогаш ќе може пак...ваљда.

Da ne sum offtopik ili? :LOL:

Ниш не пијам, чајот го испив, а кафе не пијам, и не смеам друго зашто после вчера Харли се наљути и ми забрани да пијам.:( За воља на вистината, права е, претерав, дури и за мене. После одморот ќе падне железната завеса па тогаш ќе може пак...ваљда.
Ваков чај пиеше?

Последно уредено:
Slobodno mozis da ja zaobikolis, ne e zadolzitelno prisustvoto :toe:
Види Владе, кд е некое мало гомце од маче или куче, моеш да га рипнеш или заобиколиш.Али ако е рид голем илимити гомна од слона како овој тфоето, е тој немоеш да га заобиколиш.
Дури труе и по други теме кд ке пишеш нешто овде.

Или могаја си да ву каеш дека ѕ'дови ву љубомориф колко е рамна.
Илиииии, ти да не си ги забраила цицке у претходан бар?

Ајт бегам ја од овуј тему, прифатиме тој ваше фрапе спамање.

Da ne sum offtopik ili? :LOL:

Ваков чај пиеше?

Да сега е јасно зашто еден сексуален чин се вика tea bagging. :D @Aceso немој да гуглаш што е tea bagging :D

Back
На врв Bottom