- Член од
- 16 јули 2021
- Мислења
- 1.691
- Поени од реакции
- 3.186
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега ни нокти нема на сликава.

Pa ja iskaravte, a ne da recite super ti se, kaj gi praese, ti odgovarat so zidot i taka nestoСега ни нокти нема на сликава.
Редукција до нелогичен минимализам.![]()

Не сум пожелна во темава, ќе редуцирам сега да не му сметам на Ска Манијакот во неговото форумисување.Pa ja iskaravte, a ne da recite super ti se, kaj gi praese, ti odgovarat so zidot i taka nesto
Sepak zensko e, a zensko ko zensko si saka komplimenti![]()
So, ke ja namalis vodata vo kafeto, ke reducirasНе сум пожелна во темава, ќе редуцирам сега да не му сметам на Ска Манијакот во неговото форумисување.

Kafe bez cigara ti e ko zena bez cicki, ko vizba bez ajvar. Celo e ko ke ima seСликите ти се преубави, како за во списание. Многу добар фокус имаш. Инаку, не мораше да ги спомнеш цигарите, сепак темата е што пиеме во моментов![]()

Твоите преубај се. У позадина и кучето гратисSo mu falat na mojte be ?
Petel da stapni, da ne propadni od kajmak so ima![]()
( и него може маана да му најдат
)KuckaТвоите преубај се. У позадина и кучето гратис( и него може маана да му најдат
)

Од мене толку сестро, нека го гледаат Владо со смрдливите нозе.@Aceso најубави кафиња праиме, затоа така зборат![]()
Aludiras deka slabo higiena odrzavam ili preku mob uspea da mi gi dusnisОд мене толку сестро, нека го гледаат Владо со смрдливите нозе.

Црно бела слика ќе стави.So, ke ja namalis vodata vo kafeto, ke reduciras
Ska si ima druga klientela, toj si saka postaro, taka pred umiranje so se veli
Ti za nego si krckalce, uste puls imas
Автоматски споено мислење:
Kafe bez cigara ti e ko zena bez cicki, ko vizba bez ajvar. Celo e ko ke ima se![]()
Ako nema race noze od kaj da znajme deka nejzina e, mozi ja simna od net nekade. Baska treba i 5 ki da ima na racinjata, deka ne pusela. I to na dveteЦрно бела слика ќе стави.

Каква плачка си значи тоа е немогуче. Да не може чоек да се нашали. Одма паранои дека ми сметала и ќе напуштала.Не сум пожелна во темава, ќе редуцирам сега да не му сметам на Ска Манијакот во неговото форумисување.

Еве, солзи сами капат прости миКаква плачка си значи тоа е немогуче. Да не може чоек да се нашали. Одма паранои дека ми сметала и ќе напуштала.![]()