Што пиете во моментов ? (фото)

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
Сега ни нокти нема на сликава.
Редукција до нелогичен минимализам. :pos:
Pa ja iskaravte, a ne da recite super ti se, kaj gi praese, ti odgovarat so zidot i taka nesto :D
Sepak zensko e, a zensko ko zensko si saka komplimenti :toe:

Pa ja iskaravte, a ne da recite super ti se, kaj gi praese, ti odgovarat so zidot i taka nesto :D
Sepak zensko e, a zensko ko zensko si saka komplimenti :toe:
Не сум пожелна во темава, ќе редуцирам сега да не му сметам на Ска Манијакот во неговото форумисување.

Не сум пожелна во темава, ќе редуцирам сега да не му сметам на Ска Манијакот во неговото форумисување.
So, ke ja namalis vodata vo kafeto, ke reduciras :cautious:
Ska si ima druga klientela, toj si saka postaro, taka pred umiranje so se veli :pos:
Ti za nego si krckalce, uste puls imas :свиркам:
Автоматски споено мислење:

Сликите ти се преубави, како за во списание. Многу добар фокус имаш. Инаку, не мораше да ги спомнеш цигарите, сепак темата е што пиеме во моментов ;)
Kafe bez cigara ti e ko zena bez cicki, ko vizba bez ajvar. Celo e ko ke ima se :toe:

Последно уредено:
So, ke ja namalis vodata vo kafeto, ke reduciras :cautious:
Ska si ima druga klientela, toj si saka postaro, taka pred umiranje so se veli :pos:
Ti za nego si krckalce, uste puls imas :свиркам:
Автоматски споено мислење:

Kafe bez cigara ti e ko zena bez cicki, ko vizba bez ajvar. Celo e ko ke ima se :toe:
Црно бела слика ќе стави.

Каква плачка си значи тоа е немогуче. Да не може чоек да се нашали. Одма паранои дека ми сметала и ќе напуштала. :(

Back
На врв Bottom