Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ova lista je u pitanju.

Attachments

• Screenshot_20260830_112210_Televizo.jpg
    Screenshot_20260830_112210_Televizo.jpg
    170,6 KB · Прегледи: 86
DAZN PPV events, kao i Magenta Sport imaju sve jače DE liste, stalker portali.
A ovakve ekskluzive, boks uglavnom, su jako retki

Daj posaljite neku ex yu listu ko ima, naravno pp.
TAj nalog je hakiran 2023 i objavljen na dark webu jednom forumu u ulp fajlu i korisnik nije pisao nikad latinicom.
Ja u biti vidim od sviju ciji je hakiran pa mi nije problem pogledat.
Автоматски споено мислење:

DAZN PPV events, kao i Magenta Sport imaju sve jače DE liste, stalker portali.
A ovakve ekskluzive, boks uglavnom, su jako retki
Ja sam na straninim nasao skoro 16 kom koji imaju al poanta je za nase domace jedino art sam nasao sta sam gledao od njih nekih 37 servera domacih.Dazn ppv neznam zasto ne stavljaju a dobre borbe su gore,al zato guraju hbo od 10 drzava nebitnih gore

Последно уредено:
TAj nalog je hakiran 2023 i objavljen na dark webu jednom forumu u ulp fajlu i korisnik nije pisao nikad latinicom.
Ja u biti vidim od sviju ciji je hakiran pa mi nije problem pogledat.

Ja sam na straninim nasao skoro 16 kom koji imaju al poanta je za nase domace jedino art sam nasao sta sam gledao od njih nekih 37 servera domacih.Dazn ppv neznam zasto ne stavljaju a dobre borbe su gore,al zato guraju hbo od 10 drzava nebitnih gore
Koji nalog je hakiran?

Molim za pomoc kako da ubacim listu koju sam ja sredio (skratio i izmenio redosled) u uredjaj koji ima MAC , hvala onom komi pomogne , pozdrav svima .

Molim za pomoc kako da ubacim listu koju sam ja sredio (skratio i izmenio redosled) u uredjaj koji ima MAC , hvala onom komi pomogne , pozdrav svima .
Ok da ti objasnim znaci imas listu ko datoteku,fajl u txt formatu sad.I koliko sam shvatio zelis iz nje napravit url listu da ju mozes gledat ko 1 link.
Za to ti rijesenje od jedno Dropbox.
Ucitas na stanicu besplatno fajl txt. I izbaciti ti url koji mozes koristi u bilo kojem pleyeru.
Evo ti i slika znaci tako dugo kad ti fajl na dropboxu ti mozes listu gledat.Naravno dok je user pass aktivan iz liste

Ako moze neko od ova lista sta scenira m3u na pm hvala unapred
Poslana ti to je albanska koliko vidim

Attachments

• Screenshot_20260901_164934_Dropbox.jpg
    Screenshot_20260901_164934_Dropbox.jpg
    36,8 KB · Прегледи: 39
Ok da ti objasnim znaci imas listu ko datoteku,fajl u txt formatu sad.I koliko sam shvatio zelis iz nje napravit url listu da ju mozes gledat ko 1 link.
Za to ti rijesenje od jedno Dropbox.
Ucitas na stanicu besplatno fajl txt. I izbaciti ti url koji mozes koristi u bilo kojem pleyeru.
Evo ti i slika znaci tako dugo kad ti fajl na dropboxu ti mozes listu gledat.Naravno dok je user pass aktivan iz liste

Poslana ti to je albanska koliko vidim
@denise1970 imam fajl od veoma dugacke liste i hteo bih napraviti url m3u od ove liste da ubacim u tv samsung koji ima ovakav player kao na slici

Attachments

• 1.png
    1.png
    336,6 KB · Прегледи: 46
@denise1970 imam fajl od veoma dugacke liste i hteo bih napraviti url m3u od ove liste da ubacim u tv samsung koji ima ovakav player kao na slici
Pa to ti kazem taj fajl ubaci na stranicu Dropbox i dobit ces jedan link ko url nesto ovako u tom formatu i ide gdje oces u sve zive pleyere samo na kraju zamjenis =0 sa =1 ko ispod na linku koji sam ja malo izmjenio da mi ne ukradu listu hahaaa.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom