Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Овие луѓе се на власт пошто сдс ни шајка не закова и продаде се шо можеше да се продај. Вмро сега дали сте сакале вие или не ќе биди уште минимум 20-30 години на власт се дури нашата генерација не заборај шо напрај сдс или вмро не киксни драстично. Власта е свесна за то и си го користи моментално. Ќе потплукни некоја банка за да се нашминка нешто, некој гласни фаци ќе се потплатат и се ќе се стиши.

А ако набројваме шо оваа власт и претходната имаја ветено и не е ни почнато со изградба а мене лично ми смета е:
1. Вештачки снег на Нижополе (требаше од лани да го има веќе)
2. Вештачки снег на Копанки (треба од оваа сезона да го има)
3. Затворен базен

За се ова само некој физибилити студија се прат, пошто то е најлесно и се лажи народот.

4 години улиците се копаја и се клаваја цефки за парно за да се греат оштинските објекти (училишта, градинки, домот на културата), шо велите, пошто од оваа зима треба да почни то, ќе почни?

Џабе скокаме, многу џаболебари имат влезено државно, кај нив одат парите а сите познаваме барем по еден таков пошто го имаме во друштвото. И таја е сликата и реалноста. На форум јаки, во живо ништо пошто ќе треба со блиски да се искараме.
Не почнувај политика. Сдс продаде а вмро шо напрај? бетер од сдс. Ние граѓаните шо видовме ?

П.С околу играта 7 на 6 без ниедна грешка претпоставувам Лино го форсираше ова нападите да се со помалку трчање и контакти. Серафимов првото полувреме промаја на неговата позиција во одбрана го вади Лино и му прај "кој не игра одбрана не игра ни напад, седи сега на клупа" второто полувреме подобар

околу играта 7 на 6 без ниедна грешка
3 gola primivme na prazen gol ne bese bas bez niedna greska na 7na 6 ovaj pat
so partizan bese prefekt izigrano ama ovaj pat primivme goloj i odma bitoslkata fela se ukluci so muabeto “ abe igraj so golman “
isto da se napomeni deka mirce bese vcera gidsel
mene drugo mi ostana misla .. henigman go vrzanja na koleno se nadevam ne e nisto strasno ako mozi da mi odgovori nekoj

3 gola primivme na prazen gol ne bese bas bez niedna greska na 7na 6 ovaj pat
so partizan bese prefekt izigrano ama ovaj pat primivme goloj i odma bitoslkata fela se ukluci so muabeto “ abe igraj so golman “
isto da se napomeni deka mirce bese vcera gidsel
mene drugo mi ostana misla .. henigman go vrzanja na koleno se nadevam ne e nisto strasno ako mozi da mi odgovori nekoj
Се е во ред со Хенигман, воспала е тоа.

Не почнувај политика. Сдс продаде а вмро шо напрај? бетер од сдс. Ние граѓаните шо видовме ?

П.С околу играта 7 на 6 без ниедна грешка претпоставувам Лино го форсираше ова нападите да се со помалку трчање и контакти. Серафимов првото полувреме промаја на неговата позиција во одбрана го вади Лино и му прај "кој не игра одбрана не игра ни напад, седи сега на клупа" второто полувреме подобар
Лино на Атанасијевиќ со Партизан му вика: Тимот е број 1, ако не ти се игра на клупа!

Џелетович ќе добие шанса или ќе биди избришан од составот?
Шанса ќе добијат сите само ќе видиме кој ќе ја искористи. Сигурно Лино си знај на тренинзи кој и како работи и колку заслужува да игра. Овие утакмици се само дел шо откри Лино и не е и многу битна лигата јас мисчам. Сигурно нешто спрема за Охрид и ќе биди интересно. Најакотп допрва почнува. Сите заедно само позитивно и да се радваме на успеси а мислам дека ќе се радваме.

Како Лино тренер немал клубот, барем личиме на екипа сега и не е распашкана банда сега, нема презборања и враќања на тренерот, ова ни требаше реално, дисциплина на максимум, не како со Аљушот тогаш, овај излегај вика, тој се прај на удрен не го слуша демек, не му излегва, Митревски шутира на клупа тогаш, прав поделен клан од месечина шо се гледаше. Сега кај стариот сите се сус, ова е првобитно нешто шо треба да го има една екипа, ако не го почитуваат тренерот и си играт ташак, прво тој за мене не е тренер, второ таквите играчи треба да си јадат суспензија....
Кузмановски вчера 2-3 додавања имаше ала НБА стил овај збесна - Ово што радиш ти, нема никакви везе са ракометом :pos: :pos: и три пати истото му го повторува.
Белистојановски на +10 испроба некој безбезен удар завртаљка високо и мана пречка, му трча покрај аут линијата и му прај со прстето :neetaka: - То можеш само да радиш на тренингом, овде сакам прави удар !
Хакберт претходната 3 со ред љуфна, му ги напројва сите три Лино, ајде задњни на клупи му вика :aplauz:
На вакви утакмици каде нема многу публика, се се слуша буквално, секоја чест за Лино реално играчите треба максимум да даваат и да слушаат совети, од еден великан како него....

п.с. За утакмицата со Охрид, можи прв пат влегваме како аутсајдер (ако не се лажам, лани на сите текми против нив бевме фаворити барем на хартија). Охрид играчки подобар од лани, кај нас уште енигма тимот, зошто во овие 5-6 текми до сега, сеуште новајлиите не го дале максимумот или воопшто не добиле шанса, добро е шо вчера беа во тимот Серафимов и Татар и добија шанса, така да повредата е минато и мислам дека сега немаме повредени играчи.
Со полна трибина битолчани и голема поддршка како на домашен терен се бива, многу клучна утакмица како за 1 коло !

Back
На врв Bottom