Ska Maniac
Бараба
"Дали Сааско е понормален од минатата сезона?"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
"Дали Сааско е понормален од минатата сезона?"
Сега без Леао и Алегри да видиме кој следен ќе му биде дежурен кривец да го поти тука у темава."Дали Сааско е понормален од минатата сезона?"
ио соно не му дава да иде кај нив. Затоа го чува овде и 3 години не сака да го банира.Сега без Леао и Алегри да видиме кој следен ќе му биде дежурен кривец да го поти тука у темава.
А што убаво неговиот миленик Чаноглу дава голови, може комотно у Интер фан клубот да се премести и да не спаси сите.
Овој ни на тие видеата кај што сите изгледаат ко Марадона на фудбалер не личи....5 саати на состанок мислеле мислеле и еве што смислиле. Аморим го барал тој Инацио стоперот Гери имал други плановиНајјако е што црнчево од Енглеска со 4 гола има 50 миљони клаузула ако сакаме да го земеме
Ама Леао не чинеше.
Гаран лошиот Малдини го спорел да не инвестира во тимов и на крај на сезона кога ќе завршат позади Интер,Јуве,Рома и Комо, Малдини и Ориги ќе бидат криви
:Сега ќе ме натерате и мене да дојдам во фудбал и да се расправам со сите.
Forza Milan.
А доколку се додаде тренерот?![]()
Глејте дечки![]()
:
Да ја прашам дали ќе има живци да го трпи кумашинчето секој викенд ?
Има надеж уште 3-4 саата за особа Х на крај на дедлајнот.Бидејќи останавме со овој достав, сите по едно шише зејтин во црква за спас од повреди.
Ќе тренира со првиот тим но не верувам Аморим дека воопшто ќе го користи.