Фан клуб: Милан

Дали Кардинале треба да го продаде клубот?

• Вкупно гласачи
    22
  • Ми се допаѓа
Reactions: Mud
"Дали Сааско е понормален од минатата сезона?"
Сега без Леао и Алегри да видиме кој следен ќе му биде дежурен кривец да го поти тука у темава.

А што убаво неговиот миленик Чаноглу дава голови, може комотно у Интер фан клубот да се премести и да не спаси сите.
Автоматски споено мислење:

Inb4 rant за спортскиот директор Малдини и како го испуштил Чаноглу :icon_lol:

Сега без Леао и Алегри да видиме кој следен ќе му биде дежурен кривец да го поти тука у темава.

А што убаво неговиот миленик Чаноглу дава голови, може комотно у Интер фан клубот да се премести и да не спаси сите.
ио соно не му дава да иде кај нив. Затоа го чува овде и 3 години не сака да го банира.

Најјако е што црнчево од Енглеска со 4 гола има 50 миљони клаузула ако сакаме да го земеме :pos:

Ама Леао не чинеше.
Овој ни на тие видеата кај што сите изгледаат ко Марадона на фудбалер не личи....5 саати на состанок мислеле мислеле и еве што смислиле. Аморим го барал тој Инацио стоперот Гери имал други планови :icon_lol: Од Леао плус препродажбите на Тонали и Пунџаби ете ги парите за Рамос,45 тоа ќумбето и 25 Хила=70. Нели 250мил ќе биле инвестирани без разлика дали ќе си отиде некој или не,нели Гери отворил душа се гушкал со играчите,плачел за Барези....и,вака шшшаашко испадна лажго :unsure: Гаран лошиот Малдини го спорел да не инвестира во тимов и на крај на сезона кога ќе завршат позади Интер,Јуве,Рома и Комо, Малдини и Ориги ќе бидат криви

Глејте дечки :vozbud: :pos: :
Сега ќе ме натерате и мене да дојдам во фудбал и да се расправам со сите.

Forza Milan.

Да ја прашам дали ќе има живци да го трпи кумашинчето секој викенд ?

А доколку се додаде тренерот? :P:icon_lol:

Forest Whitaker Laughing GIF

Глејте дечки :vozbud: :pos: :

Да ја прашам дали ќе има живци да го трпи кумашинчето секој викенд ?

A ако се здружат? :icon_lol:

Forest Whitaker Laughing GIF

A ако се здружат? :icon_lol:
Ќе можеме да се пофалиме дека имаме и ние наша чолка.

Бирајте другари што сакате дедо мраз Кардинале да ни донесе до вечер :
FB_IMG_1788260788518.jpg

Бидејќи останавме со овој состав, сите по едно шише зејтин во црква за спас од повреди.

Последно уредено:
Бидејќи останавме со овој достав, сите по едно шише зејтин во црква за спас од повреди.
Има надеж уште 3-4 саата за особа Х на крај на дедлајнот. :icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Кардинале сам ги тераше работите и не назначи нов спортски директор, затоа можно е многу брзо Маркус Кроше да биде назначен за извршен или спортски директор во Милан.

Сега кој отиде сезонава у тоалет може и Марота да го земат и Галијани да го вратат џабе

Ќе тренира со првиот тим но не верувам Аморим дека воопшто ќе го користи.
Ќе го чуваат до Јануари додека да го убедат дека треба да си бара чаре.

Back
На врв Bottom