Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
3 минути продолжение, во некое друго време (лани) ќе дадеа +10 мин :D
Кажи ми без да ми кажиш дека љубовната приказна помеѓу Масар и Миленко заврши. :D

3 минути продолжение, во некое друго време (лани) ќе дадеа +10 мин :D
Кажи ми без да ми кажиш дека љубовната приказна помеѓу Масар и Миленко заврши. :D
Уште 100 да беа џабе, гол не даваа... Не ја бива годинава, тоа е

А влезе партиска управа на дпмне да оправуа нешто се случува Победа Прилеп, Се случува Пелистер со милион евра буџет да испадне од прва лига... кој следен хорор ќе направат идиотиве од дпмне со Вардар? каков народ таква партија џабе нервоза момци џабе....

Море ни трето нема да сме...

Шкендија
Струга/Силекс
Тиквеш па Вардар.....
Да домоча Миленко, па ќе ни каже што е планот за понатака.

Море ни трето нема да сме...

Шкендија
Струга/Силекс
Тиквеш па Вардар.....
Играчки сме посилни од овие тимови, особено ако се погоди нигерот на стоперска позиција и ако се врати Стефан Ристовски.
Проблем е раздорот во клубот и отсутството (како физичко, така и психичко) на оние кои треба да бидат најдобри.
Струга со Буњамин Шабани, сигурно не е појака од нас.
Ги изигравме сите 4 утакмици со посилните екипи, следуваат утакмици со екипи со кои не смее да се губат бодови. Најголем противник ни е раздорот и Свињенко. Ако има бар мали промени и се направи некое примирје меѓу играчите (што не е лесно остварливо), без проблем ќе сме втори.
За жал, извесно е дека Шкендија ќе биде убедлив шампион.

Комити со повик за отворен состанок, утре пред западна теибина од 20ч.
Најбитно ќе биде да се договори скандирање против ова раководство,мада тоа што доаѓа ако е како што се најавува ќе биде бетер од ова.

Најбитно ќе биде да се договори скандирање против ова раководство,мада тоа што доаѓа ако е како што се најавува ќе биде бетер од ова.

Хипотетички ако свињата ја затвори западна трибина или ко што се понаша шерифски му текне ради Х-причини до крај на полусезона да се игра без публика, односно без сите 300-400 гледачи, што понатаму?

Овој сигурно не го плашат 200 луѓе што ќе му скандираат, а за нешто порадикално само деца млади ќе јадат кривични…
Суровата вистина е ако има промена, за жал едино ќе биде на партиска основа, друго не знам у моментов што е изводливо.

Ја се надевав да изгубиме денес. Се коментира како немаме шанси за титула. Па јака муда искрено. За кој кур ни е титула со ваков клуб? Еве прошлата титула за кој кур беше , кога доживеавме онаков бродолом во Европа. Без клуб на место не ми треба никаква смрдена титула, бар мене.

Back
На врв Bottom