Premier League - 2026-2027

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување
Им го помати славјето на ривалите Бруно денес. :D
Ама трошка и тебе те зезна, што убаво ќе си пишуваше тиради против Керик, Шо, Дало... :cenzura:
Овакој пу јаз’к е работа, не знаеш дали да се радуеш или не.

:rolleyes: Ама трошка и тебе те зезна, што убаво ќе си пишуваше тиради против Керик, Шо, Дало... :cenzura:
Овакој пу јаз’к е работа, не знаеш дали да се радуеш или не.
Изостави го Карик не е он крив што му даваат црепови и полу пензионирани играчи и полу аматери.
Иначе зашто не ги спомна Рашфорд?

Последно уредено:
Изостави го Карик не р он крив што му даваат црепови и полу пензионирани играчи и полу аматери.
Иначе зашто не ги спомна Рашфорд?
Нејќам името да му го спомнам.
Ми иде на ганглии може повеќе отколку на тебе, ама то је то, скапо платена крава. Плус Керик е прагматичар, па си вика бар нешто да се ќари од него со тимови како Ипсвич.

најдобриот играч нивни е една година постар што скоро сигурно ќе има полоша сезона од минатата ( бидејќи минатата сезона го достигна пикот на 31-32 години и сега ќе игра во полоша форма , бидејќи во подобра не ни можи ).
Џони мајстореееее. Фала во име на Бруно. :Кезец::love:

Смири се, ќе те фати срце ебаго.
Јасно е, кога го удри топката во рацете скрстени на гради во обична игра, не е прекршок. Аме ако он дадеше гол, тоа се свири. Играч што дава гол не смее да има допир со рака.
Затоа гледаа дали е автогол или гол на Мегваер.
Топката која ја шутна дибекот не ни одеше во гол, играњето на играчот на Ипсвич ја сврте во гол и затоа е автогол, чист како солза.
Далеку од срце, интересни ми се... знам, не ги бидуе за нишо, па и смешни ми се кога вака им идат у корист глупиве правила што за две кола нема да важат.

Далеку од срце, интересни ми се... знам, не ги бидуе за нишо, па и смешни ми се кога вака им идат у корист глупиве правила што за две кола нема да важат.
Над мојот пост Видук има исто објаснување и дека на некоја куп утакмица било против нас. Правило како правило, некогаш ти е во корист, обично по закон на Марфи, дупло на штета :toe:

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L
Баш такво правило што веќе не важи беше црвениот на Мартинез, кога го повлече за коса Калверт Луин. Така да...

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L
Слабиот Чаби Алонсо според чувени Флорентино. Во 2026та Алонсо да го смениш со Мурињо е Јунајтед левел на водење фирма.

Палмер играчиште.
Чаби Алонсо е подобар тренер од Мурињо?

Чаби Алонсо е подобар тренер од Мурињо?
Си ми се искикотил за Мурџо, па и јас моите петпари да ги сипам во грнето.
Вкупно Алонсо е милји далеку од Мурџо, ама Мурџо последните години, почнувајки од Јунајтед наваму, не е свој. Кај не отиде џам свитка.
Алонсо е перспектива, каква кујзнае.
Челзи го игра на гол више како Баер. Тешко дека на долги патеки ќе издржи така во ПЛ.

Ќе си ги изедете двајцата гомната ако Реал им земе титула на Барса годинава?

Back
На врв Bottom