Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Mene me interesira dali navivacite na barsa ako istovo se deshavase ama obratno, nekoj vaka da pravi so rafinja, eve ne mora rival da e neka e psg, ke bea na stranata na psg i igracot? A ke frlaa ton govna vrz sopstvenuot klub.

Da zemese rafinja za da prai pritisok a i da butka cena, da stvara nemir i tenzija, psg so agentot da dogovaraa i da bea zaobikoleni deko i kompanija za bilo sto, da ostavea prvo igracot da iskreira scenario od koe nazad veke nema, pa posle da se vleze u direktni pregovori.

Ne mi teknue kako bese so nejmar ama znam deka togas navivacite na barsa ne bea srekni od takviot razvoj na nastani.

Gleate osven navivaci na barsa, nema drug sto e na strana na barsa vo slucajov, toj deko vrska nema kako treba da se realiziraat vakvi osetni transferi, si sozdava neprijateli nicim izazvan, mnogu loso go iskoristija faktot sto alvarez saka kaj niv, ogromen bust e ova za vakvi dilovi. Drugi menadzeri ova mnogu poinaku ke go izmenadziraa a alvarez veke ke bese del od timot i najmalce sto ke mu sugeriraa e javno bilo sto da govori.
Доколку било кој играч на Барселона (Рафиња, Јамал, Педри, било кој) излезе јавно и каже дека не сака да игра во Барселона, би сакал да замине уште истиот момент.
Тоа мислење го имам отсекогаш и веројатно ќе го имам секогаш, ако некој има дилема дали треба да биде во тимот, подобро нека не биде, има многу други кои би направиле се за да стигнат до таму.

Абе нека иде веќе еднаш јајцата цитрони ни ги направивте, ако ништо друго бар на Фифа добри ќе бидете пошто секако нема ништо да освоите.

Реков јас нема да се остават без втора класа напаѓач. За 10 милиони е добар, и онака нападот е разновиден.

Сега со уште еден штопер да изненадат и ќе биде супер.

Е овој вреди другар ти шо го постира :ROFLMAO:
Од Ѓокереш и Алварез до Габриел Хесус линијата е танка
Ајде да видеме вие шо ќе направите со депресивниот Алварез, а ние со Габриел. На полусезона ќе ти постирам статистика па да видеме која е потенка линија. Ќе ја памтете последната сезона на чоло мајмунот, 10ка не ви бега, ќе го освоите наредните 10 години интертото купот.

Реков јас нема да се остават без втора класа напаѓач. За 10 милиони е добар, и онака нападот е разновиден.

Сега со уште еден штопер да изненадат и ќе биде супер.

Мислам дека овој веќе не е ни трета класа. Проблеми со колена, неоспорен талент за дриблинг, ама е тежок зицераш.

Ајде да видеме вие шо ќе направите со депресивниот Алварез, а ние со Габриел. На полусезона ќе ти постирам статистика па да видеме која е потенка линија. Ќе ја памтете последната сезона на чоло мајмунот, 10ка не ви бега, ќе го освоите наредните 10 години интертото купот.
Па како шо гледаш Алварез е веќе бивши играч на Атлетико, та останал та заминал.
Алемани нема така да го остави клубот со оглед и дека Сорлот заминува.
Автоматски споено мислење:

Лани единствена титула што ја освоија беше "ја елиминиравме Барса од ЛШ".
Оваа сезона се на добар пат да прослават "не им го пуштивме Алварез на Барселона".

Огромен успех, морам да признаам.

Лани единствена титула што ја освоија беше "ја елиминиравме Барса од ЛШ".
Оваа сезона се на добар пат да прослават "не им го пуштивме Алварез на Барселона".

Огромен успех, морам да признаам.
и во купот, и во купот :P

Па како шо гледаш Алварез е веќе бивши играч на Атлетико, та останал та заминал.
Алемани нема така да го остави клубот со оглед и дека Сорлот заминува.
Автоматски споено мислење:

Алварез на крај ќе заврши кај нас, дали овака или онака. Директно од кај вас не верувам ,но преку друг клуб сум сигурен.

Алварез на крај ќе заврши кај нас, дали овака или онака. Директно од кај вас не верувам ,но преку друг клуб сум сигурен.
Како преку друг клуб ?
Кој клуб ќе плати 150 милиони за после една сезона да го продај во Барселона .
За да плати 150 треба и толку да го продај, или мислиш некој 50 милиони бакшиш ќе му ги дај на Лапорта од шо е личен ?
Да имавте 150 милиони немаше да се циганчите еден месец за играч и на крај со Габриел Жесус да завршите.

Цело време го потрошија на Алварез за на крај да завршат со црниот полупензиониран Феран Торес. :pos:
Лапорта ќе треба да му се јави на миџетот во јануари и да моли за прошка, само тоа му е спасот, вчера 4 гола и асистенција имаше.

Back
На врв Bottom