- Член од
- 3 декември 2018
- Мислења
- 583
- Поени од реакции
- 3.427
Deeds, not words!!!Daj ne svadjajte se, posaljite sta sam trazio, ajde ajde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Deeds, not words!!!Daj ne svadjajte se, posaljite sta sam trazio, ajde ajde.
A evo, tu i tamo, malo se skita, totalno sam se iskljucio iz svega, drago mi je da ste jos uvek na Kajgani. Lepo vas je videtiPa di si kučo stara. Nije te za čut

Je'l zensko il musko? Pitam za druga.Plus AI se moze nagovorit sa malo maste na strasne stvari da izvede
Peder hahaaaaJe'l zensko il musko? Pitam za druga.
E pa eve da ti dogovoram.Miki1909 vis da vise ne nicaju grupe na telegramu.I one koje postoje najvise ces u njima nac dobar dan,pozdrav,kako ste a sve manje listi.Ovo sta je bilo dostupno polako se spuhalo jos se nesto vrti jedno te isto u krug.
Na kajgani se vise javno ne palamudi sta i kako.I nema vise materijala za glumit frajera.
Oni koji znaju šute oni koji bi htjeli znat ne mogu do info.Gazdi panela se malo češu golica ih i njih pa pokusavaju preko pp malo glumit da traze.Nije sad da se nema al nema vise javno dosta materijala kvalitetnog da radi kako spada.
Treba se zapitat to sta je javno dostupno koliko se na jedan izvor kaci ljudi dal tu navece se uopste moze sa 100% sigurnuscu pogledat tekma,film.
Naucili se i ovi sta koriste apk da treba stavit user pass na liste pa i tu sve manje materijala.
Macici dobili geo na provaider i drzavu pa i tu manje prostora za dijelit.
Ovi dobri serverri lupaju ban na prvi krivi i tu nastaje problem za mnoge.
Ima deckiju koji znaju i mogu al šute.
Najvise su izgubili u ovoj prici copi paste umjetnici.Oni ce jednostavno u ovoj prici za kratko vrijeme nestati.
Ima i koji se šlepaju uz nekoga pa glumataju.
Takvi najbolje prolaze u ovoj prici.
Neradis nista a dijelis.
Doci cemo na pocetak 2014 gdje ce se ttrazit lista, a ne liste ko sta se dosad rasipalo šakom posvuda.
Ovo je kratki rezime dabasnjeg stanja oko iptv.
Pisao sam za ilegalni iptv a ovaj legalni e tu je druga prica o tome nebi da nebi popizdili ovi gazde paneli da im se rusi prodaja hahaaa.
Nema tu neke mudrolije ni hvalisanja il se snades si spretan il kupis mrvice sta neko objavi.Moras shvatit ti i drugi da nijedna combo nece otvorit panel.Samo jedan clan kajgane necu ga imenovat je te stvari kuzio jos davne 2020.A 2019 godine se moglo uc u sve zivo.Bilo je paneli i listi na milijone.Neznam nisi to sve mogao izvadit pohvatat.Da se ne ponavljam po 100 put od dakle je to izaslo ko je preneo gore na telegram necu sad slikat nit imenovat tog tipa.Ja sam pisao ovdje o tome u ono doba pa su se neki smijali kad sam napisao da za nekoliko sek izvuces cio panel.Pa se rascjepalo i jos dan danas se vuku velike pare samo iz tih fajlova.E pa eve da ti dogovoram.
Tocno e sve toa sto go pisuvas, gore dolu e taka. Za taa sostojba imas i ti odgovornost so svoite sliki i samoreklamiranje. Ovaa oblast e takva sto bara po site osnovi diskrecija ako sakas da gledas i da potrae. I sve treba da odi e preku poraki. No nema na kogo da kazes. Majstori copy paste se namnozija poslednive nekolku godini do taa merka, sto sega nema da znaat sto da pravat so sebe, ke nemaat materijal za pastiranje, ili ke go imaat se pomalku.
Od sekogas i porano t.n. jaki serveri lupale ban na prviot bot koj ke fi napadne, no toa se resavalo i pak se resava, samo pak ke recam, ne treba glumenje, kako sto rece ti frajera, tuku treba diskrecija. I sigurno e podobro vaka, kade sto onoj sto znae i umee noze da si izvadi toa sto n
mu treba, pa ako podeli so nekogo vo red, ako ne podeli pak vo red, negova odluka. Denes 99% od skenerite so koi e preplaven pazarot iki ne vadat nisto ili vadat nesto bezvredno, koe gazdata go ostavil nezastiteno, taka da, tocno e, se pomalku ima, a vo blisko vreme ke nema skoro nisto, mislam javno rasfrlanje. 2023 i 2024 godina ke gi barame so lupa, toa bea zlatni godini na imanje listi, ama nikogas nema da se vratat. Denes sve trae 2 ili 3 casa, na edna lista ima po 20 ili 30 useri zakaceno i instantno se meniva userot ili pass i odma ne raboti. Verojatno srekna okolnost vo ovaa rabota e sto denes navistina mkze da se kupi normalna i pristojna lista za malku pari, pa ako steka ili ima problem imas barem so kogo da se raspravas, ako ti se javat
Zatoa, onoj sto ima volja i onoj sto znae, a saka, neka podeli kako dobra dusa preku poraka, pa taka ke potrae malku podolgo.
Haha. Meni je pokazao. Nema sta nema.Denise a ti si kao neki naucnik sve znas a nemas pojma daj pokazi sta koristis od skenere slikaj da vidimo sta si ti ako znas ti da ubodes neku listu aj ti skidam kapu
Ne. Mi smo pristojni i kulturni ljudi koji ne vrijedjaju nikoga. Za razliku od tebe.XAXAXA A TI ADVOKAT VIDI TI NJIH KAO NAUCNICI JEL MOZETE MOJ KURAC DA SKENIRATE STAVITE GA U USTA I DA GA ISKENIRATE MOZETE TO DUX TI MOZES OVI ZENU ONA CE DA PROBA XAXA KOJA STE VI GOVNA
Bilo je ovog boksa noćas na jos jednoj nasoj listi ona united HD.Evo zasto je Art medu 5 top listi jedini od nasih ima i prenosi Hrgovica veceras boks.
E moji gazde paneli niste dorasli Artu.
E da ali pravi m3u art na user pass.