Фан клуб: Милан

Дали Кардинале треба да го продаде клубот?

• Вкупно гласачи
    22
Против Јувентус, Салемакерс лево, Рабио десно, ако не е физички подготвен да стартува, тогаш еден од Мориера и Чуквуезе таму, друг од нив како вингбек. Во среден ред, Муса и Јашари.

Се збори многу за тоа дека треба да се донесе квалитетна десетка, централен дефанзивец, но според мене треба и лев бек. А и уште еден во среден ред.

Нека пренесе некој. :icon_lol:

Вчера не пишав ништо за Гила, одличен беше втора текма по ред, ќе испадне супер трансфер. Само ми е сумљив со тоа повредите личи на повреденко. Ваљда и Лацио за тоа не го продадоа за поскапо.....

Вчера не пишав ништо за Гила, одличен беше втора текма по ред, ќе испадне супер трансфер. Само ми е сумљив со тоа повредите личи на повреденко. Ваљда и Лацио за тоа не го продадоа за поскапо.....

Уште една година од договор имаше, ако се земе тоа у предвид солено е платен

До Вторник уште двајца нови играчи, најверојатно АМ и CB, ако земат нов АМ Рабиот ќе го спушти да игра доле во средина со Модрич,Јашари,Муса и Комото.
На позиција лев вингбек ќе остане статускво Бартезаги,Еступињан и Мореира по потреба.
Ме чуди за шпиц ќе останеме само со Рамос и Камарда изгледа Аморим има голема доверба во Камарда, можеби ќе биде паметно да го задржат и Хименез

Мене само не ми е јасно што ќе игра Мореира???? Лев винбек очигледно не до сега ќе изиграше некоја минута. Со крила не играме да игра тоа, полуппиц нема да игра затоа што не е полушпиц....

Мене само не ми е јасно што ќе игра Мореира???? Лев винбек очигледно не до сега ќе изиграше некоја минута. Со крила не играме да игра тоа, полуппиц нема да игра затоа што не е полушпиц....
Мореира ти е како швајцарски нож може да игра на повеќе позиции но Аморим го гледа како десен вингбек и ќе се бори со Чуквуезе за таа позиција.

• Хаха
Reactions: Mud
Нкунку влезе и одма асистенција за Лајпциг,убаво ќе биде да бидат откупени заедно со Ричи во Комо,да подсоберат некои 50мил од нив следно лето и да земат некој асален во средина,зошто ем Модриќ е при крај,ем Јашари нема да го направи тој квалитативен скок оваа сезона,а од Муса и Лофтус нема што да се очекува....реално освен Рабио средината е крш

Да се сеќаваме по добро. А нема подобро од крајот на сезоната 21/22.

HQrWpPvXAAADjcP
Mu se trgaja.
Автоматски споено мислење:

Извини ама за Леао клубот е најмалце крив. Сам се излета пред светско дека сака си оди. А и не е дека имаа многу понуди па можеа да му извадат добра сума. Тоа можеше пред 2 години. Сега ниту еден сериозен клуб нејќе се приближи до него.
Не мора да е постот конкретно за него. Општо управава многу преплаќа надворешни трансфери а многу малце наплаќа излезни трансфери

РБ мора да пронајде начин како да направи подобра синергија помеѓу Милан и Тулуз, а не да се откаже лесно од францускиот клуб поради регулативите на УЕФА.

Еве им го Едвардс од Ливерпул да ја води таа работа и така токму поради тоа што нивните сопственици се откажаа од идејата да имаат втор клуб, повеќе не е во Ливерпул.

Да им пренесеме?!:icon_lol:

Сусо се пензионирал.
После Пато, вториот омилен играч на @курајбер :icon_lol:
Чисто за потестување истите муабети како за Леао тогаш беа за Сусо. А од кога си отиде Сусо додека не дојде Леао таков тип на играч само на Фифа можеше у Милан дрес да видиш.

Сусо се пензионирал.
После Пато, вториот омилен играч на @курајбер :icon_lol:

А баш вчера некоја сила ме копна и отворив да видам кај е-што праи и пишуваше дека е без клуб, сабајлево гледам пензија. Скршен сум.
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 486059

Догодина кој ќе се пензионира Модриќ и набркан преварантот се враќамо овдека

Многу смеење имаше на темава кога се потпиша Бокети :icon_lol: :icon_lol:

Back
На врв Bottom