Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Пак се местиш на пеналчиња :) Незгодно ми е веќе да дискутирам :D
Кога ќе истресеш глупости не пропуштам, сега ќе се вадиш со што си кажал што не. :gjavol:

Инаку немајте гајле Раши ќе ја спаси сезоната ко ново појачување ќе ни е.
What a plonker
:pos:

Кога ќе истресеш глупости не пропуштам, сега ќе се вадиш со што си кажал што не. :gjavol:

Инаку немајте гајле Раши ќе ја спаси сезоната ко ново појачување ќе ни е.
What a plonker
:pos:

Да пошто Тилеманс, Сантос, Балеба и Дарлоу одма се знаеше ко порано, уште пред да искомуницираат со агенти :)

ПС: До каде е Кадиоглу, имало шпекулации од извор Вруток :) До наредно читање.

Да пошто Тилеманс, Сантос, Балеба и Дарлоу одма се знаеше ко порано, уште пред да искомуницираат со агенти :)

ПС: До каде е Кадиоглу, имало шпекулации од извор Вруток :) До наредно читање.
За Сантош се знаеше минимум 3 недели ако не и повише, за Балеба се вртевме цело лето а две недели имаше преговори пред да го потпишат а ние веќе знаевме. Дарлов месец мислам дека беше.
Едино е точно за Тилеманс брзо се заврши и немаше скоро ич шпекулации.
Шо и збориш за Турчинот нит сум пуштил шпкулација ни сум гледал извор, само искоментирав ако е точно убаво за нас.

Се надевам дека гледате што прават двата играча за кои се кукаше тука во фан клубот, Тонали и Фернандеш. Од овој вториот, можеби и ке биде играч, иако го нема веќе 2 утакмици на терен, ама ги доминираат Мајли и Нико Гонзалес кој пред 24 часа слета во Њукасл. 3 гола по меч примени, просек.

Да играа вака кај нас, ке беше плукање а ла Сантош.

Се надевам дека гледате што прават двата играча за кои се кукаше тука во фан клубот, Тонали и Фернандеш. Од овој вториот, можеби и ке биде играч, иако го нема веќе 2 утакмици на терен, ама ги доминираат Мајли и Нико Гонзалес кој пред 24 часа слета во Њукасл. 3 гола по меч примени, просек.

Кукање имаше и по Угарте па види го сега го пљукаме при појава. :D

Za vo Madrid, prashav oti znam deka ima i karti so odat preku na United stranata ako sakash da si so navivacite

Spodeli iskustvo ako ne ti e tesko, kolku pari kosta i nekoi soveti ako imas da mi dades
Јас кога бев купив карта од 100-150 евра, не се сеќавам баш точно, седев кај корнер знаменцето некаде 10-12 ред.
Преку јунајтед нема шанси да земеш карта за гостински натпревар …

Attachments

• IMG_9219.jpeg
    IMG_9219.jpeg
    1,8 MB · Прегледи: 15
Нека се оправи за зимуска да го клоцаме од клубот. :gjavol:
ептен го хејташ, да можеби не е нешто квалитетен но барем не е драма queen како раши и компанија.

ептен го хејташ, да можеби не е нешто квалитетен но барем не е драма queen како раши и компанија.
Незнам која ти е поентата да браниш играч кој не прави полоши, што е проблемот да се продаде, или треба да го чуваме до пензија.

Кардиоглу, Матсен, Труфер
Калверт Луин, Броби
Може, со акцент на болдот. Броби е шифоњер од видот на Мбеумо, што не чека само центаршут, него ора и сам. А ние луѓе за центарут немаме, така да.

За Сантош се знаеше минимум 3 недели ако не и повише, за Балеба се вртевме цело лето а две недели имаше преговори пред да го потпишат а ние веќе знаевме. Дарлов месец мислам дека беше.
Едино е точно за Тилеманс брзо се заврши и немаше скоро ич шпекулации.
Шо и збориш за Турчинот нит сум пуштил шпкулација ни сум гледал извор, само искоментирав ако е точно убаво за нас.
Нема врска ова што го пишуваш. Еве баш проверив.

Кои 3 недели за Сантос аман, за 3 дена беше договорено се. На 5 Јули е објавено дека сме веќе во контакт, за на 8 Јули да е веќе договорен. Пред тоа ништо немаше за него..
Тилеманс во 1 ден како гром од ведро небо го објавија.
Балеба исто така 90% работата ја договорија во 1 ден, само ги испеглаа разликите за 2-3 дена со Брајтон.

Значи Сантос и Тилеманс немаше никаква шпекулација претходно. За Балеба ни се отворени картите од минатото лето, ама до денот на информацијата немаше баш ништо дека сериозно нагазуваме по него ова лето.

Така да ова лето многу нечујно одат работите. Нема цурење на информации како порано.

Искрено ако имав некоја претпоставка еве за Балеба како потенцијално трето засилување , за лев бек и напад (во случај да си оди Зиркзе) воопшто немам идеја по кого би загризале. Можеби Матета зошто е пред последна година од договор, не беше во составот на Палас завчера...

Ги гледав вчера баш и се воздружвав од коментар тука зошто ќе испаднеше дека контрам нешто и дека чекам Тотенхем да губи за да поентирам.

Тонали како директна замена за Касемиро во никој случај не можеше да се размислува. Толку дефанзивно е далеку од тоа што го бара таа позиција...Можеби со Гимараеш му одеше партнерството зошто бразилецов го играше дефанзивниот дел повеќе од Тонали, ама според мене Тонали повеќе е Мејно или Тилеманс профил отколку Касемиро. Не викам дека е лош играч далеку од тоа, ама 100м за позиција која не ја покрива е премногу. Фернандес исто така според мене е за истата позиција со нешто поофанзивни карактеристики од Мејно, како конкуренција за Бруно ќе дојдеше повеќе отколку како решение за средниот ред.

Нема врска ова што го пишуваш. Еве баш проверив.

Кои 3 недели за Сантос аман, за 3 дена беше договорено се. На 5 Јули е објавено дека сме веќе во контакт, за на 8 Јули да е веќе договорен. Пред тоа ништо немаше за него..
Тилеманс во 1 ден како гром од ведро небо го објавија.
Балеба исто така 90% работата ја договорија во 1 ден, само ги испеглаа разликите за 2-3 дена со Брајтон.

Значи Сантос и Тилеманс немаше никаква шпекулација претходно. За Балеба ни се отворени картите од минатото лето, ама до денот на информацијата немаше баш ништо дека сериозно нагазуваме по него ова лето.

Така да ова лето многу нечујно одат работите. Нема цурење на информации како порано.

Искрено ако имав некоја претпоставка еве за Балеба како потенцијално трето засилување , за лев бек и напад (во случај да си оди Зиркзе) воопшто немам идеја по кого би загризале. Можеби Матета зошто е пред последна година од договор, не беше во составот на Палас завчера...
Не се 3 три недели али не се ни 3 дена официјално е беше на 13ти јули, инаку мислам дека имаше и од зимскиот преоден линкови али ме мрзи да нурам.
Тилеманс беше брз зш му активиравме откупна клаузула.
За појачувања џабе цмиздрат гледаат само да ушпараат, ако можат. После паниката со Балеба треба да донесат барем квалитетен лев бек, Трафорд или Турчинот само да не завешиме стартер да е Лук Шо.

Back
На врв Bottom