- Член од
- 21 ноември 2007
- Мислења
- 11.088
- Поени од реакции
- 10.219
Матета ако е толку е no brainer.
Ако испреговараме може и поефтино зошто договорот му истекува следна година.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Матета ако е толку е no brainer.

За на Олд Трафорд збориш?Сакам да одам на утакмицата со Атлетико.
Не сум бил никогаш на утакмица на United и немам некое искуство со купување карти, може ли некој што знае да ме упати?
Исто, дали има некој што е член на Јунајтед да може да купам карти преку него?
Јас бев последниот пат кога игравме со Атлетико на нивниот стадион, кога заврши 1-1.Сакам да одам на утакмицата со Атлетико.
Не сум бил никогаш на утакмица на United и немам некое искуство со купување карти, може ли некој што знае да ме упати?
Исто, дали има некој што е член на Јунајтед да може да купам карти преку него?
Уште 3 недели минимумЌе игра ли утре воа мајмунчето ново, или повреден е уште
Реков ги спукавме парите на Балеба, you are welcome.Ќора шпекуација нема деновиве ни за лев бек ни за напад.

Dante RomanoРеков ги спукавме парите на Балеба, you are welcome.![]()
Za vo Madrid, prashav oti znam deka ima i karti so odat preku na United stranata ako sakash da si so navivaciteЗа на Олд Трафорд збориш?
Зш со Атлетико ќе е у гости натпреварот.
Spodeli iskustvo ako ne ti e tesko, kolku pari kosta i nekoi soveti ako imas da mi dadesЈас бев последниот пат кога игравме со Атлетико на нивниот стадион, кога заврши 1-1.
Карти купив од нивниот официјален сајт.
Ќора шпекуација нема деновиве ни за лев бек ни за напад.
Да се е сменето, врска немавме за ниеден трансфер.Нема шпекулации ко порано, едино за некој небитен ако излета. Сменет е приниципот на работа од нашиве, не е ко порано кај што најавуваа уште пред да прашат за играч.
Автоматски споено мислење:

Да се е сменето, врска немавме за ниеден трансфер.![]()
Незгодно ми е веќе да дискутирам