Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Da ja sumiram igrata na Junajted za sezona 26/27. Shaka - Naka i site vo napad koga gubime. Osven Shaw, toj e povreden uste od sega.
City taka stana sampion od ne preplakjanje igraci. Ama edno e evrein drugo e carsaf nafta mafija. Jas Pogba bi go vratil free agent e da ja igrame evrejskata do kraj da gi doebe do koska. Baska Rashford ke si ima druze za insta i brkanje kurvi.
Gospod napomos i nemojte da se nervirate :popce:

Сакам да одам на утакмицата со Атлетико.
Не сум бил никогаш на утакмица на United и немам некое искуство со купување карти, може ли некој што знае да ме упати?
Исто, дали има некој што е член на Јунајтед да може да купам карти преку него?

Не сум бил никогаш на утакмица на United и немам некое искуство со купување карти, може ли некој што знае да ме упати?
За на Олд Трафорд збориш?
Зш со Атлетико ќе е у гости натпреварот.

Јас бев последниот пат кога игравме со Атлетико на нивниот стадион, кога заврши 1-1.
Карти купив од нивниот официјален сајт.

Ќе игра ли утре воа мајмунчето ново, или повреден е уште

Ќора шпекуација нема деновиве ни за лев бек ни за напад.

За на Олд Трафорд збориш?
Зш со Атлетико ќе е у гости натпреварот.
Za vo Madrid, prashav oti znam deka ima i karti so odat preku na United stranata ako sakash da si so navivacite
Јас бев последниот пат кога игравме со Атлетико на нивниот стадион, кога заврши 1-1.
Карти купив од нивниот официјален сајт.
Spodeli iskustvo ako ne ti e tesko, kolku pari kosta i nekoi soveti ako imas da mi dades

Ќора шпекуација нема деновиве ни за лев бек ни за напад.

Нема шпекулации ко порано, едино за некој небитен ако излета. Сменет е приниципот на работа од нашиве, не е ко порано кај што најавуваа уште пред да прашат за играч.
Автоматски споено мислење:

Нема шпекулации ко порано, едино за некој небитен ако излета. Сменет е приниципот на работа од нашиве, не е ко порано кај што најавуваа уште пред да прашат за играч.
Автоматски споено мислење:

Да се е сменето, врска немавме за ниеден трансфер. :pos:

Back
На врв Bottom