Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.265
- Поени од реакции
- 1.899
Последно уредено од модератор:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ако е имакс кога 99% е cgi?
каква врска имаат едното со другото?каква врска имаат едното со другото?

Мешаш баби и жаби другар каква врска има резолуцијата и квалитет на сликата со техника. Дали е на тропска дестинација, пустелија, или пред грин скрин не мења ништо.Што снимала камерата батка? Убави пејсажи креирани од компјутер, освен фацата на луѓето ништо не е реално.![]()
Ниеден, дупло да плаќаш за малку поголема слика и малку подобра акустика.Прегледај го приврзокот 485987
Биди попрецизен кој?
Првиот и мене не ми е посебен, вториот ми е најдобар лично.
Кажи ми дека никад немаш глеано филм во IMAX без да ми кажеш. Сиктер од темава ако не те интересира да научиш нешто.Ниеден, дупло да плаќаш за малку поголема слика и малку подобра акустика.
Ќе им дојде памет на луѓето, како што потенцирав 3д се хајпаше помина некое време полу-празни кино салите.
Првиот е форматот што сакаш да го гледаш доколку е сниман со IMAX камери пошто ќе го исполнува целиот IMAX екран (нема да има црни ленти горе дело или од страна). Вториот е многу почест и не мора да гледаш филм во IMAX за да го глеаш, исто и со 70мм тоа е само постара аналогна филм камера наспроти модерните дигитални.Прегледај го приврзокот 485987
Биди попрецизен кој?
Првиот и мене не ми е посебен, вториот ми е најдобар лично.