Darling
High Value
И Груевски вака еден денЌе биде погребан со сите државни и воени почести, како што му доликува. Како народен херој.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Груевски вака еден денЌе биде погребан со сите државни и воени почести, како што му доликува. Како народен херој.![]()

Муабетов ти е: јас ги мразам педерите, сосема неприродно е тоа што се репаат во газ, што е еднонасочна улица, од таму треба да излегува, а не да влегува. Само погледнете едно геј видео да видите браќата педери што се прават! Затоа сосема оправдано е и херојски чин за цела популација хетеросексуалци е да се испоубијат не само сите педери, туку и се женско и детско што имаат во фамилија. Сестрите, мајките, внуците (да можеа да имаат деца - и нивните деца)... Зашто и од нив може да излезе педер во иднина!јас се кладам дека како Македонци нема да ви се допадне ама баш ич тоа што ќе го прочитате за браќата босанци што правеле.
Муабетов ти е: јас ги мразам педерите, сосема неприродно е тоа што се репаат во газ, што е еднонасочна улица, од таму треба да излегува, а не да влегува. Само погледнете едно геј видео да видите браќата педери што се прават! Затоа сосема оправдано е и херојски чин за цела популација хетеросексуалци е да се испоубијат не само сите педери, туку и се женско и детско што имаат во фамилија. Сестрите, мајките, внуците (да можеа да имаат деца - и нивните деца)... Зашто и од нив може да излезе педер во иднина!
Дај бе опрајте се! За деца правиме муабет, не за религии, нации и идеологии. Деца што уште светлото на денот не го здогледале, а затрупани таму во некоја масовна гробница... Немам коментар веќе!
Не сум верник, не сум меродавен на кажувам, ако, кој и каде би патувал, но гледам десетици литургии по повод смртта на народниот херој.Полекате со тоа кој каде ќе гори.
Првиот човек во рајот бил разбојник а првиот во пеколот Христов ученик.
Така да чудни се божјите патишта.
Можеби Младиќ беше контроверзен но за разлика од белградски комуњарски шупци тој застана во одбрана на својот народ од крволочните муџахедини и странските ,,мировници".

Ова не знам на кој начин да го сфатам, ама ај најблаго нека помине со усна опомена. Следниот пат кога ќе истресеш нешто вакво, на форумов ќе биде исто онака убаво како последниве неколку месеци додека те немаше!Ајт кај Насер на редење.
Ова не знам на кој начин да го сфатам, ама ај најблаго нека помине со усна опомена. Следниот пат кога ќе истресеш нешто вакво, на форумов ќе биде исто онака убаво како последниве неколку месеци додека те немаше!
Кај виде дека некого бранам? Цитирај ме.Немој да браниш некој кој не е за бранење. Зажалиле сите што ги бранеле. ВЕРУВАЈ.
Искрено, од човек кој ги бранел ко ти.
За деца правиме муабет, не за религии, нации и идеологии. Деца што уште светлото на денот не го здогледале, а затрупани таму во некоја масовна гробница... Немам коментар веќе!
Најголемиот пораз е да им признаеш Геноцид. Турција ја уништи Македонија. Не Грција. Не Бугарија. Турција, вековно. Уште не признале геноцид врз никого. Ама Србија требало да му признае на Насер било што. Одвратна пропаганда на некои медиуми, за која се плашам дека повеќе не врви. Европа и светот се будат, и тоа гласно.Кај виде дека некого бранам? Цитирај ме.