Фан клуб - РК Вардар

Грми регионалнава лига, спонзориве неможат парите да ги избројат :lolzz:
Абе се плаќа да се игра во неа. Еве од интервју за 24ракомет -
„Мојата проценка е дека за сезоната 2026/27 трошоците по клуб не би требало да надминат 50.000 евра. Мислам дека тој трошок е многу помал од користа што клубот може да ја добие. Не зборувам само за пари. Зборувам за развој на играчи, поголема видливост, нови ривалства, подобра подготовка за Европа и поголема вредност на клубот“, истакнува Бошковиќ.
Нешто се деси со лигава. Нели нашиве одбија да играат. Рекоа оваа година нема да се формира, па нешто се договорија. Сигурно имало некаков притисок, зошто нашите екипи немаат бенефит од ова.

Вака почнува лигата, а на ист начин СЕХА заврши…
Автоматски споено мислење:

Абе се плаќа да се игра во неа. Еве од интервју за 24ракомет -

Нешто се деси со лигава. Нели нашиве одбија да играат. Рекоа оваа година нема да се формира, па нешто се договорија. Сигурно имало некаков притисок, зошто нашите екипи немаат бенефит од ова.

На лигава и фали некој како Миленко и комотно ќе биде почетнава мизерија.

@Kamehameha Види во темата за Пелистер кој направил профил на форумов. :icon_lol:

Шала на страна, потег за почит и да му одговорам на @И тата би сине тука и ние имавме член од управа на ФК Вардар кога бевме под Град Скопје 2011-2013 регистрирано на форумов.

@Kamehameha Види во темата за Пелистер кој направил профил на форумов. :icon_lol:

Шала на страна, потег за почит и да му одговорам на @И тата би сине тука и ние имавме член од управа на ФК Вардар кога бевме под Град Скопје 2011-2013 регистрирано на форумов.
Не сум знаел, прв пат слушам дека имало член од управа на форумов, знам дека од секогаш имало такви сумљиви профили што се појавувале на одреден период и пишуваат некои инсајдерски информации, ама вака со име и презиме не ми текнува.

Не сум знаел, прв пат слушам дека имало член од управа на форумов, знам дека од секогаш имало такви сумљиви профили што се појавувале на одреден период и пишуваат некои инсајдерски информации, ама вака со име и презиме не ми текнува.
Дечкото беше човек на место (во бизнис сфера си цела, можеби имаше и партиски ветар тогаш, ама небитно затоа што е топ дечко), се откажа од позицијата затоа што не можеше да гледа што апашлук има околу него.
Фамилијарно сите се вардарци. Познат е ко најголем навивач на Њукасл во Македонија :D
Штета што неколку ликови низ годините се откажаа од форумов и социјалниве мрежи или пишуваат сега со други имиња :D

Дечкото беше човек на место (во бизнис сфера си цела, можеби имаше и партиски ветар тогаш, ама небитно затоа што е топ дечко), се откажа од позицијата затоа што не можеше да гледа што апашлук има околу него.
Фамилијарно сите се вардарци. Познат е ко најголем навивач на Њукасл во Македонија :D
Штета што неколку ликови низ годините се откажаа од форумов и социјалниве мрежи или пишуваат сега со други имиња :D
к.к уште е активен мислам на форумов,со @EdenZivotEdnaLjubov ги имаат првите инфа за во ракометниот клуб :)а и таква им е работа,супер дечки во секој случај и најбитно вардарци до коска.

Мислам дека за различен човек збориме. Јас мислев на @Скопјанец 1978 (не ни можам да го тагирам), ти веројатно мислиш за @Geordie Boy , он малку покасно имаше улога и мислам дека во ракометниот клуб, а не во фудбалскиот ама може ми се имаат помешано работите. Или е истиот човек со два јузера? :cautious:
Еве ги мислам првите постови на човекот за кој што јас зборев на темата за ФК Вардар https://forum.kajgana.com/threads/fan-klub-vardar.1191/page-1043#post-4677623

Мислам дека за различен човек збориме. Јас мислев на @Скопјанец 1978 (не ни можам да го тагирам), ти веројатно мислиш за @Geordie Boy , он малку покасно имаше улога и мислам дека во ракометниот клуб, а не во фудбалскиот ама може ми се имаат помешано работите. Или е истиот човек со два јузера? :cautious:
Еве ги мислам првите постови на човекот за кој што јас зборев на темата за ФК Вардар https://forum.kajgana.com/threads/fan-klub-vardar.1191/page-1043#post-4677623
Да, за различни зборуваме. За @Geordie Boy зборам јас. Имаше функција во ФК во некој период во тие години, не памтам веќе точно кога.
Немам поим кој е првиот, ниту од форумов не го памтам :D
Сега гледам дека сум му давал совети тогаш :D
Од тоа време фали Паспарту, којзнае што стана со ликот. Скопје Росоњера ака Вардарова колекција, исто го снема од социјални мрежи. И isnogood бил активен тој период, тогаш меѓу мозоците на Комити :D Ме мава депресија уште толку сега кога се навраќам на некои времиња.
Сме збореле за некоја РЕВИЈА тогаш, не памтам дека некогаш сме ја извадиле.

Последно уредено:

Хазбулајавление

Back
На врв Bottom