- Член од
- 26 ноември 2024
- Мислења
- 733
- Поени од реакции
- 1.753
Најпаметно дур има време за друга алтернатива нека се откажат од лигава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе се плаќа да се игра во неа. Еве од интервју за 24ракомет -Грми регионалнава лига, спонзориве неможат парите да ги избројат![]()
Нешто се деси со лигава. Нели нашиве одбија да играат. Рекоа оваа година нема да се формира, па нешто се договорија. Сигурно имало некаков притисок, зошто нашите екипи немаат бенефит од ова.„Мојата проценка е дека за сезоната 2026/27 трошоците по клуб не би требало да надминат 50.000 евра. Мислам дека тој трошок е многу помал од користа што клубот може да ја добие. Не зборувам само за пари. Зборувам за развој на играчи, поголема видливост, нови ривалства, подобра подготовка за Европа и поголема вредност на клубот“, истакнува Бошковиќ.
![]()
Вирусот и повредите го одложија вториот натпревар на Вардар во Регионалната лига
Македонскиот ракометен шампион Вардар информираше дека натпреварот од второто коло во Регионалната лига против Динамо Панчево е одложен на барање на „црвено-црните“.sport1.mk
Абе се плаќа да се игра во неа. Еве од интервју за 24ракомет -
Нешто се деси со лигава. Нели нашиве одбија да играат. Рекоа оваа година нема да се формира, па нешто се договорија. Сигурно имало некаков притисок, зошто нашите екипи немаат бенефит од ова.
i onaka sie u vtor plan taka neka ostane domasna liga najbitnoЛигава е идеална за повреди и беспотребн
Не сум знаел, прв пат слушам дека имало член од управа на форумов, знам дека од секогаш имало такви сумљиви профили што се појавувале на одреден период и пишуваат некои инсајдерски информации, ама вака со име и презиме не ми текнува.@Kamehameha Види во темата за Пелистер кој направил профил на форумов.
Шала на страна, потег за почит и да му одговорам на @И тата би сине тука и ние имавме член од управа на ФК Вардар кога бевме под Град Скопје 2011-2013 регистрирано на форумов.
Дечкото беше човек на место (во бизнис сфера си цела, можеби имаше и партиски ветар тогаш, ама небитно затоа што е топ дечко), се откажа од позицијата затоа што не можеше да гледа што апашлук има околу него.Не сум знаел, прв пат слушам дека имало член од управа на форумов, знам дека од секогаш имало такви сумљиви профили што се појавувале на одреден период и пишуваат некои инсајдерски информации, ама вака со име и презиме не ми текнува.

к.к уште е активен мислам на форумов,со @EdenZivotEdnaLjubov ги имаат првите инфа за во ракометниот клубДечкото беше човек на место (во бизнис сфера си цела, можеби имаше и партиски ветар тогаш, ама небитно затоа што е топ дечко), се откажа од позицијата затоа што не можеше да гледа што апашлук има околу него.
Фамилијарно сите се вардарци. Познат е ко најголем навивач на Њукасл во Македонија
Штета што неколку ликови низ годините се откажаа од форумов и социјалниве мрежи или пишуваат сега со други имиња![]()
а и таква им е работа,супер дечки во секој случај и најбитно вардарци до коска.Мислам дека за различен човек збориме. Јас мислев на @Скопјанец 1978 (не ни можам да го тагирам), ти веројатно мислиш за @Geordie Boy , он малку покасно имаше улога и мислам дека во ракометниот клуб, а не во фудбалскиот ама може ми се имаат помешано работите. Или е истиот човек со два јузера?Дечкото беше човек на место (во бизнис сфера си цела, можеби имаше и партиски ветар тогаш, ама небитно затоа што е топ дечко), се откажа од позицијата затоа што не можеше да гледа што апашлук има околу него.
Фамилијарно сите се вардарци. Познат е ко најголем навивач на Њукасл во Македонија
Штета што неколку ликови низ годините се откажаа од форумов и социјалниве мрежи или пишуваат сега со други имиња![]()

Да, за различни зборуваме. За @Geordie Boy зборам јас. Имаше функција во ФК во некој период во тие години, не памтам веќе точно кога.Мислам дека за различен човек збориме. Јас мислев на @Скопјанец 1978 (не ни можам да го тагирам), ти веројатно мислиш за @Geordie Boy , он малку покасно имаше улога и мислам дека во ракометниот клуб, а не во фудбалскиот ама може ми се имаат помешано работите. Или е истиот човек со два јузера?
Еве ги мислам првите постови на човекот за кој што јас зборев на темата за ФК Вардар https://forum.kajgana.com/threads/fan-klub-vardar.1191/page-1043#post-4677623

Ме мава депресија уште толку сега кога се навраќам на некои времиња.Хазбулајавление@Kamehameha Види во темата за Пелистер кој направил профил на форумов.
Шала на страна, потег за почит и да му одговорам на @И тата би сине тука и ние имавме член од управа на ФК Вардар кога бевме под Град Скопје 2011-2013 регистрирано на форумов.