Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Prv nositel a nikad ne bil na prvo mesto na atp listata, ova do sega ne se slucilo vo teniskata istorija nekoj da e prv nositel na slem a nikad da ne bil prv na atp lista u kariera.Слем со Саша како прв носител ќе бидееее доброо

US OPEN 2026
Прегледај го приврзокот 485828
...подебилен потег немам видено, да се покрие устата со рака демек се договараат да не слушне никој, а околу нив пукнало огромен тениски терен, занесување и ароганција на ниво на овие двајцата, демек недостижни сме, кој ве шупчи!
Прегледај го приврзокот 485829
шеп, шеп, шеп, пссст!
Прегледај го приврзокот 485830
...мешан дабл, женско и машко, да, прв пат гледам, тотално несериозни, немам видено никој вака да шепотат со дланките на уста како оговарачките на селска чешма не ми личи ич на спортско однесување, а и не ми иде ,,сила" насочено од мушко кон женско и обратно во тениско поле!Би рекол дека прв пат гледаш дубл меч![]()

Две работи кои треба да ги знаеш:...мешан дабл, женско и машко, да, прв пат гледам, тотално несериозни, немам видено никој вака да шепотат со дланките на уста како оговарачките на селска чешма не ми личи ич на спортско однесување, а и не ми иде ,,сила" насочено од мушко кон женско и обратно во тениско поле!
...а не сум гледала дабл ни пинг понг, ич не сакам двајца да се вртат по топка, ај еднаш ја, ај еднаш ти, клај, клај, шеп шеп, хи хи хи хаха, после освоен поен!![]()
... британскиот тенисер Артур Фери и Перуанецот Игнасио Бусе играат сега во финалето на турнирот Винстон-Салем Опен (Winston-Salem Open) во Северна Каролина, САД , ништо посебно!