Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Sta vam neotvara??? Covjek stavio ip adresu koja otvara ulaz na server. Samo sto nema bas bitno nesto. Tko je spominjao liste, m3u i budalastine.

Treba mi ARENA M1 PREMIUM MK
da gledam fudbal Vardar Sileks dali ima nekoj da mi pusti link tuka ili na PP. fala

Samo za hrabre.
Inace prijatelji par kupe preko 100 evrica dnevno sta vade.Vec 6 mjeseci.
Necu izvode javno stavljat al stvarni ovo radi.
Isplacuje bez problema.
Kako ti je mama? To da radi tako dobro nebih ti ovdje reklamirao. Uzimao bih pare i sutio ovako jadan narod hoces da zajebes da bih ti neki eur zaradio. Pa jebem ti pleme znas li ti sta za nekog na balkanu znaci 100 eura ??????

Kako ti je mama? To da radi tako dobro nebih ti ovdje reklamirao. Uzimao bih pare i sutio ovako jadan narod hoces da zajebes da bih ti neki eur zaradio. Pa jebem ti pleme znas li ti sta za nekog na balkanu znaci 100 eura ??????
Sta si ti glup
Slusaj ti lipicaneru moj kolega i supruga mjesecno dizu preko 3000 dolara.
Ja nisam u to usao jer ja svoje novce vrtim kroz posao.Nit ja imam sta od toga ja sam dobio info i podijelio info.Da stvarno zaraduju to stoji.Ja licno sam u kontaktu sa jednim parom koji su ulozili prije 7 mjeseci oko 20000 eura i vratili si novce i sad rade sa njiihovim dalje.
Prilozit cu i sta mi kolega slikao i ja sam prvo mislio aj zajebavas.Supruga mu daje otkaz kaze ovo predobro.
Postavit cu i video od jednog jer sam ja rekao da ne vjerum pa jedan snimio video i kolega mi poslao.
Автоматски споено мислење:

Evo i video
Ja sam napisao za hrabre
A ti se Elmu malo skockaj ne lupetaj gluposti i nemoj omolozavat balkan jer i ovdje narod sluzi vec i 4000 eura mjesecno.
A nekoji i vise.
A sta se tebe tice uzimao si ti od narada dobre pare na svom forumu jer svako ko je usao docekala ga tvoja poruka .A i strpao si u đuzu decke iz dalmacije TSP server radi svojih gluposti.Pa si podvio kasnije repic.
Ti si zadnji da ovdje laprdas bolje da cutis.

Attachments

• Screenshot_20260826_165233_Telegram.jpg
    Screenshot_20260826_165233_Telegram.jpg
    206,8 KB · Прегледи: 77
  • Screenshot_20260826_165214_Telegram.jpg
    Screenshot_20260826_165214_Telegram.jpg
    201,3 KB · Прегледи: 76
Последно уредено:
Back
На врв Bottom