Aj probaj ja ti poslao.Moze li pojasnjenje kako otvoreno. Imam nekoliko m3u nijednu ne otvara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj probaj ja ti poslao.Moze li pojasnjenje kako otvoreno. Imam nekoliko m3u nijednu ne otvara.
Tek sada mi je jasno. Hvala na odgovoru.Sta vam neotvara??? Covjek stavio ip adresu koja otvara ulaz na server. Samo sto nema bas bitno nesto. Tko je spominjao liste, m3u i budalastine.
Kako ti je mama? To da radi tako dobro nebih ti ovdje reklamirao. Uzimao bih pare i sutio ovako jadan narod hoces da zajebes da bih ti neki eur zaradio. Pa jebem ti pleme znas li ti sta za nekog na balkanu znaci 100 eura ??????Samo za hrabre.![]()
Sonic AI CopyX | AI-Powered Gold Copy Trading
Copy expert gold trades automatically with AI. Two account types — 12X and 24X. Start from just $10 on Tag Markets.sonicaicopyx.com
Inace prijatelji par kupe preko 100 evrica dnevno sta vade.Vec 6 mjeseci.
Necu izvode javno stavljat al stvarni ovo radi.
Isplacuje bez problema.
Sta si ti glupKako ti je mama? To da radi tako dobro nebih ti ovdje reklamirao. Uzimao bih pare i sutio ovako jadan narod hoces da zajebes da bih ti neki eur zaradio. Pa jebem ti pleme znas li ti sta za nekog na balkanu znaci 100 eura ??????
Slusaj ti lipicaneru moj kolega i supruga mjesecno dizu preko 3000 dolara.Kako ti je mama? To da radi tako dobro nebih ti ovdje reklamirao. Uzimao bih pare i sutio ovako jadan narod hoces da zajebes da bih ti neki eur zaradio. Pa jebem ti pleme znas li ti sta za nekog na balkanu znaci 100 eura ??????
Zasto bas ta meni je ova sa slike najbolja za vodDaj ne svadjajte se, posaljite sta sam trazio, ajde ajde.
Sta znam, navika jbg.Cek polako.Ne znam koja je ta, posalji da i ja vidimSta znam, navika jbg.
Pa di si kučo stara. Nije te za čutNe znam koja je ta, posalji da i ja vidimSta znam, navika jbg.