Македонско фудбалско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Со 90+ бода ќе ја земе лигава Шкендија , тоа е реалноста јебига.
Jas sum rekol pred eden mesec ako ne bide najmalku 15+ bodovnata razlika so vtoroplasiranata ekipa nema da slavam titula. Vecerva trebase od poluvreme da se zatvarase utakmicata za da ne dojde do toa sto dojde da se brka rezultat na krajot.

P.s. gledajki go highlightsot od natprevarot vardar sileks dali trebase da bide ponisten prviot gol na vardar, na momentot koga sutirase danev inaku dosta dobar igrac ke bide, pozicijata na omeragic go poprecuva golmanot na sileks da reagira kako sto treba, bar vo evropa sum gledal sekogas se ponistuvaat takvite golovi. Inaku prijatno iznenaden so denesnata pobeda na vardar.

Братче не треба да ни е криво нека ја земе со 100 бодови,докажуваат како може со Македонски играчи и инвестирање да личат на Фудбалски Клуб.
Screenshot_20260824_215940_Chrome.jpg

Па, не се баш македонски играчи повеќето. И голманот во нормална ситуација би бил тој црнецот што им е повреден моментално.

Hristijan Maleski od selski turniri po ohridsko-struskiot kraj do najdobar makedonski napagjac vo prva liga vo 2-3 sezoni. Ako ima mesto vo reprezentacija za Rule Turs Jr. togas mora da ima i za Maleski...

Прегледај го приврзокот 485741

Па, не се баш македонски играчи повеќето. И голманот во нормална ситуација би бил тој црнецот што им е повреден моментално.

додај го и Марко Ѓорѓиевски кој секако ќе биде стартер по повредата. исто Зејнулаи е од тука, нашиве престанаа да го викаат во младинска, па одигра неколку утакмици за Албанија У21, затоа има друго знаменце.

Пелистер исти кур како Вардар лани, со сила го туркаат, со судии, со пенали, ама не е Вардар во прашање за да јадат гомна шиипптарите, Чкембарите и нивните слуги од Кавадарци.

Последно уредено:
Ima druga tema vtora mak liga pa pisuvajte za pelister tamu, ovde temava e za prvoligasite.

Deneska 0-0 odigraa arsimi protiv skopje a ovie poslednite imaa duri 10 udari kon golot samo vo vtoroto poluvreme lol

Пелистер исти кур како Вардар лани, со сила го туркаат, со судии, со пенали, ама не е Вардар во прашање за да јадат гомна шиипптарите, Чкембарите и нивните слуги од Кавадарци.

Vie napravivte fuzija za da spasite gz, vie ste ekipata koja najmnogu od site ste pomognati od sudiite posledna decenija, da bese regularno ovde so finaniski kontroli vie od opstinska liga trebase da skokate.

Ima druga tema vtora mak liga pa pisuvajte za pelister tamu, ovde temava e za prvoligasite.

Deneska 0-0 odigraa arsimi protiv skopje a ovie poslednite imaa duri 10 udari kon golot samo vo vtoroto poluvreme lol

Vie napravivte fuzija za da spasite gz, vie ste ekipata koja najmnogu od site ste pomognati od sudiite posledna decenija, da bese regularno ovde so finaniski kontroli vie od opstinska liga trebase da skokate.
А бе не ми објаснувај тука, знам јас како ништо сме направиле, каде сте да пишете за ова денес што се случуваше. Ама како што реков не е Вардар во прашање па ќутите. Комплекс голем имате од Вардар.

А бе не ми објаснувај тука, знам јас како ништо сме направиле, каде сте да пишете за ова денес што се случуваше. Ама како што реков не е Вардар во прашање па ќутите. Комплекс голем имате од Вардар.
Во добри меѓу етнички односи се и клубовите и навивачите на искра и пелистер.Нема љутиш ставени се сите во исти коп против Вардар.

Во добри меѓу етнички односи се и клубовите и навивачите на искра и пелистер.Нема љутиш ставени се сите во исти коп против Вардар.
Со ова понашање шо го имате незаслужвате ништо поќе од човек да ви се сити за то шо ви се случва во клубот и на триибина.Гледајте спасесете си ги децата да не ви ги шлакат на трибина разни свадбари, послем расфрлајсе со епитети.

Screenshot_20260829_205305_Facebook.jpgScreenshot_20260829_215637_Facebook.jpg

Ова се тие стручњаци. За Вардар знае се'. Вар-дар-дар од вар за вар-дар, ама за пеналов за Пелистер од денес, не знаел дали било пенал или не :D
Сиктееееееер бре...

Magareto na zajakot mu veli kolkavi usi imas ne vi stram be ,,drugari" pa od 1045 gofina e klubot osnovan jas od ko znam za mene notu edna sezona sme nemalw pomos osven ovaa i sega site najdovte da likuvate pa ova go pravi FFM da si gi isperi grevovite i popravi greskata i stramota e da ne sporeduvate so nekoj od lanskata setona kako zede titula ili pred taa kup titula da ne zboramw za godini unazad so i kako se desavasw sega nas ne poturnale dve tri utakmici ke merime kur i koleno abe namesro da sw radvate da vlezime i da ne barate so borina da sme prva liga tie ke zborat za eden dva penali more taka da si ostanite i posle da ne molite za prva liga a nikoj ne zbora za drugite utakmici od 2liga ama ako neka mu kisni nie ke velzime a koj mu smeta neka ne gleda ili ako gleda da gi gleda i drugite pa da komentira i da Kup e Nas !

Back
На врв Bottom