Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Те разбирам што сакаш да кажеш, ти мене не ме разбираш.
Ја ти викам дека САД е многу поопасно место од МКД во пракса без тие весели статистики за број на џамии и број на клањачи на километар квадратен.
Земи отвори црна хроника таму и тука и направи споредба. Таму за секој тип на криминал си има малцинство.
Латиноси за шверц на све и сешто. Нигроси за ситен криминал, уличен криминал. Муслиња за тероризам. Кинези и остали жути азијци за сајбер криминал.
Процентуално и по глава на жител, нашево племе може само за шверц да им парира на латиносите, за другиве криминали дали 10% исполнува од дневната квота на САД. За последниот вид на криминал се апла неписмени така што таму со години се на 0%.
Знаеш ли за шо правиме муабет?
За муслимани и исламизирањето на Америка правиме муабет, еве ако не било јасно.
Што упаѓате со муабети за црнци педери трансови хобоси не ве разбирам.

Virginia Muslim Senator Saddam Azlan Salim has introduced Senate Bill 624, a proposal that formally defines Islamophobia within the state’s criminal statutes.

This could effectively criminalize criticism of Islam by layering hate crime designations onto everyday altercations

Virginia Muslim Senator Saddam Azlan Salim has introduced Senate Bill 624, a proposal that formally defines Islamophobia within the state’s criminal statutes.

This could effectively criminalize criticism of Islam by layering hate crime designations onto everyday altercations
Почнуваат на државно ниво, во Вирџинија тешко дека ќе помине, ама во Мичиген големи се можностите. Федерално сеуште се мали.

Знаеш ли за шо правиме муабет?
За муслимани и исламизирањето на Америка правиме муабет, еве ако не било јасно.
Што упаѓате со муабети за црнци педери трансови хобоси не ве разбирам.
Знам. Ти не знаеш јас за што ти правам муабет.
Јас ти викам дека покрај муслиманите што се поголем проблем на САД него на нас, плус имаат и црнци.

Послушајте загрижени аналитичари:

Во 2028 битката ќе се води меѓу Џеј Ди Венс и Гевин Њусом.

Предвидувам блага предност на Венс и продолжување на републиканско владеење со Белата куќа.

Знам. Ти не знаеш јас за што ти правам муабет.
Јас ти викам дека покрај муслиманите што се поголем проблем на САД него на нас, плус имаат и црнци.
Работата е шо не се поголем проблем таму одколку тука.
САД имаат многу проблеми, ама изламизирање не е еден од нив.

секаде каде што владеат демократите и евреите очекувам раст на муслиманите во Америка. Калифорнија, ЊуЈорк, Илиноис, Минесота. Тие држави им се ко упоришта. Еве и ги ставаат како конгресмени Илхан Омар и слични.

Back
На врв Bottom