Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tija stranci predpostavljam ke gi ozvaniciv do subotu pa za natamo otom potom ako dovedev nekoga deka slabo e trziste ss domasni igraci edino nekoj mlad da se dovede ili nekoj od nasu akademijuДо крај на недељу треба да се соберев и од 1ви да почнев сс тренинг надам се ќе га комплетирав состав а да не е у Октомври
Според мене Луку требаше по сваку цену да га задржив дечко има потенцијал да игра прву лигу ако не може стартан плеј сигурно можеше да бидне у ротацију и да игра едно 15 20 минTija stranci predpostavljam ke gi ozvaniciv do subotu pa za natamo otom potom ako dovedev nekoga deka slabo e trziste ss domasni igraci edino nekoj mlad da se dovede ili nekoj od nasu akademiju
Да ама Лука има 22 године има талент и ако сака да направи нешто не може да чека 15 мин дали ќе добие дали не .Според мене Луку требаше по сваку цену да га задржив дечко има потенцијал да игра прву лигу ако не може стартан плеј сигурно можеше да бидне у ротацију и да игра едно 15 20 мин
Sve zavisi koi ke su nasi stranci ovakoj ja mislu deka od makedonski igraci sako efremovski vredi kude njim i ke vidimo sipac od cair sto gi dojde kako ke izigraЛука ќе се врати кд тг
Автоматски споено мислење:
Тарик Брунчевиќ ново засилување на Работнички, ќе биде опасна сс њим добро се појачасва
Sve zavisi koi ke su nasi stranci ovakoj ja mislu deka od makedonski igraci sako efremovski vredi kude njim i ke vidimo sipac od cair sto gi dojde kako ke izigra
Добар тим направисва Работнички, не е нешто претерано јак ама конкурентан еРобев, Ефро, Лука Петровски, Наков и Реџа а од странци Говенс, Рикиќ и Тарик
Мислу дека трњнер ги е слаб.Ипак, сас малтене исти тим, лани играва плејаут. Ете на Шиљу син потпишаја за њима и све поштовање, али не е он калибар на татка му. Још ги памту његови погодени 24 од 25 тројке на Олстар у Куманово 90 и некоју.Добар тим направисва Работнички, не е нешто претерано јак ама конкурентан е
Ипак, сас малтене исти тим, лани играва плејаут
Да бе важи со ист тим без странци во 20 од вкупно 25 утакмици изиграни во сезоната, почетните 3 утакмици со деца.
Работнички е појак овуј сезону од тфт, Пелистер и Маџари
SInko, aj ne mi se puzgaj po gelender.Najdi si drugari tamo u vas forum, ako ve ima, pa se duskajte. Ovde se zbori za KK Kumanovo. Ajt.Така е нормално, треси зелени другарот над тебе зато му реплицирав.
Rabotnicki narednu sezonu top 4 sigurno ako gi ostane i rikicНиколов потпишаја у Работнички , солидну екипу имав очекују интересну сезону