- Член од
- 19 февруари 2015
- Мислења
- 62
- Поени од реакции
- 63
8. TimeNi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
8. TimeNi

Дизајнот ти е ептен ai, ама нема врска. Од кај црпиш информации? Имаат апи или скрејпаш? Претпоставените поени како ги пресметуваш?Редовно играм FPL, а покрај тоа сум и developer, па во слободно време си направив алатка за FPL - fpldave.com.
Што има внатре:
Целосно е бесплатно за основните функции, има и Pro опција за напредни работи (AI Coach, League tracking, итн.).
- xG проекции и предвидени поени по играч
- Fixture difficulty (FDR) преглед
- Captain picks секоја gameweek
- Live rank tracker за време на натпревари
- AI Coach - предлози за трансфери и состав
- Social графики за твојот тим (за споделување)
Ако некој сака да ја пробa, многу би ми значело искрено мислење - што фали, што е збунувачки, што би сакале да видите додадено. Не барам "супер апликација" коментари, туку конкретни забелешки - дури и критика е добредојдена, така можам да ја подобрам.
Ако некој сака да проба Pro, само јавете се - без обврска, само сакам повеќе луѓе да ја видат апликацијата и да ми кажат мислење.
Поздрав и со среќа сезонава! ⚪
Некако не ми држат вода бројките. Раја е еден од најдолните на листата, а Арсенал имаат најмногу натпревари без примен гол. Противникот е тукушто промовиран тим.За податоците - користам официјалното FPL API, не скрејпам ништо..
Претпоставените поени ги пресметувам со Poisson модел базиран на xG/xGA по играч, home/away фактори и пенали.
Неодамна додадов и bookmaker odds во моделот за попрецизни проекции за одбраната.
9.S.L

Прегледај го приврзокот 484889
Автоматски споено мислење:
Како бе држава ќе градиме, у тема за вирутелна игра не можеме ДО ПЕТ ДА ИЗБРОИМЕ
А бе до пет не знаеме да броиме, ја барам до 8 да знаеме..
Нејсе, лани колку луѓе игравте?
За точно 7 дена почнува лигава, значи...у среда-четврток да праиме драфт?
Осум сме, ако најдеме уште двајца топ, мислам нема шанса 4ца да собереме, а и подобро да бидеме 8-10 активни отколку само 2-3 да играат на крај.
Тамам сме, треба да бираме ден уштеЈас мислам во ред сме 8 души, но секако добредојдени се уште еден или двајца ако се пријават.
Тамам сме, треба да бираме ден уште
Среда? Четврток? Термин?
Ај да ги тагнам сите останати:
@S.L
@bobipp
@Partizanen banditen
@xxixka
@Cornicello
@TimeNi