Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха, каков лик е братов Ska... почнав да го читам и само што ќе му се сипев за насилство врз жени:

видов дека братот ладно ја продолжил реченицата вака:

И сега не знам што е полошо, дали тоа што сака да ја шамара или тоа што би и простил ама следниот пат ќе ја прател кај мајка и :pos: :pos: :pos:
А немаше да се сипеш за мобинг и психичко насилство на работно место , а ? :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

Dobro be, daj pishuvajte si privatni poraki za Barca i Atletiko i za Alvarez ziti se, go otupivte so milion strani i postovi, ne znam kako tugj sram ne ve fakja, posebno tebe @Pedro Gonzalez mislam koj kur biznis ti e? Glumis advokat na Barsa na forumov ili nesto? Ekstremno naporen si, daj idi fati nekoja zenska cicka, olabavi se, makar i na majka ti, samo ne spasi nas od tvoevo postoenje na forumov, ne umre od dosada so Barsa i posle plachete zosto nikoj ve nejkel, beter od File si.
Ја уште за време на светското кога пишав дека е некој спој на апгрејдувана верзија на давор4е и поретардирана верзија од филе, ми се смеевте.
На ви го сега.

Последно уредено:
А немаше да се сипеш за мобинг и психичко насилство на работно место , а ? :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

Ја уште за време на светското кога пишав дека е некој спој на апгрејдувана верзија на давор4е и поретардирана верзија од филе, ми се смеевте.
На ви го сега.
Мутирана верзија на Филе :)
Имало разни ликови на форумов ама ваков лик е реткост.
Братот колне и плука по Атлетико оти не го пуштаат Алварез во Барселона, ние сме биле цигани и ретардирани а тоа што тие се циганчат со пола Европа за играчи нема везе.
Два трансфер рока се поврзуваат со играчи и никако да купат играч оти Лапорта мисли дека мастило пијат другите и ќе зема играчи на умрено, и тоа пази, бараат да купат играчи како Нико Вилијамс, Родри и Алварез, клучни играчи во нивните клубови за сума која тие си ја зацртале во главата.

Шо рече еден шушумига тука, никој играч поќе нема да сака да потпиши за Атлетико :свиркам:

Вини Џонс II
Сега сте касапска екипа со тапија.

Се договориле со Нуњез.

+ се зборува за Леандро Паредес оти е договорен.

Турција ти е новата Саудиска Арабија, само малку поблиску.
Не знам дали си бил Турција ама нема споредба со козојебите. Иди до Истанбул и види фудбалска култура. Балканов може вода да му носи а не чаршафине. Ја сакам Трабзон да идам да видам таму што се дешава.
Трабзонспор - Галатасарај одличен повод, па ко преживи причаче. :icon_mrgr:

Back
На врв Bottom