dantemkd
demon hunter
Среќа не гледам.![]()
Момент на натпреварот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Среќа не гледам.![]()
Да ама мислам не сакаат да го продадат така апла. Мене после Бруно ми е најдобар за гледање, ама не е он замена за Каземиро. Кога би имало простор, со две раце потпишувам.Со оглед дека периодов има затишје за Вортон и нема некој особен интерес би бил да се проба до која сума можеме да го доведеме. Сигурно нема да биде некоја висока сума. Двојка од Сантос/Вортон-Коби/Тилеманс ќе има безброј комбинации. Дури и Бруно ќе може да одмори во некоај форма на 4-3-3 без класична 10-ка а со избалансирана средина.
Да Армер многу стабилно изгледаше. Испадна од позиција 1-2 пати, ама постабилно од Јоро ми изгледаше.Овој Армер има добар потенцијал. Како го ископаа во академијата секоја чест. Многу ме изненади денес. Јоро и Хевн доста стабилни. Амас беше коректен ама по негова страна дуваше промаја неколку пати каде Лидс направи сериозни шанси.
Тајлер Флечер доста лош, а и неговиот брат Џек во второ не беше нешто посебно. Пишав претходно дека далеку се од прв тим. Позајмица во Чемпионшип па ќе видиме потака. Колиер е каде каде пред нив на пример.
Тилеманс е страшен играч. Се радувам на неговиов трансфер и конекцијата што ќе ја имаат со Бруно. И Зиркзе изигра посебно добар меч. Мбеумо и Амад исто така на високо ниво. Мбеумо како шпиц од меч во меч делува подобар и експлозивноста што ја сакав од него ја гледам на минативе натпревари.
Куња се гледа дека му фалат минути, ама ако игра на 9ка ќе има најголем бенефит од Тилеманс и Бруно. Мада и лево може истиот бенефит да го има.
Томпсон детето е далеку од прв тим...Има во него фудбал и простор за напредок но му требаат минути во резервите или позајмица.