dantemkd
demon hunter
Среќа не гледам.![]()
Момент на натпреварот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Среќа не гледам.![]()
Да ама мислам не сакаат да го продадат така апла. Мене после Бруно ми е најдобар за гледање, ама не е он замена за Каземиро. Кога би имало простор, со две раце потпишувам.Со оглед дека периодов има затишје за Вортон и нема некој особен интерес би бил да се проба до која сума можеме да го доведеме. Сигурно нема да биде некоја висока сума. Двојка од Сантос/Вортон-Коби/Тилеманс ќе има безброј комбинации. Дури и Бруно ќе може да одмори во некоај форма на 4-3-3 без класична 10-ка а со избалансирана средина.
Да Армер многу стабилно изгледаше. Испадна од позиција 1-2 пати, ама постабилно од Јоро ми изгледаше.Овој Армер има добар потенцијал. Како го ископаа во академијата секоја чест. Многу ме изненади денес. Јоро и Хевн доста стабилни. Амас беше коректен ама по негова страна дуваше промаја неколку пати каде Лидс направи сериозни шанси.
Тајлер Флечер доста лош, а и неговиот брат Џек во второ не беше нешто посебно. Пишав претходно дека далеку се од прв тим. Позајмица во Чемпионшип па ќе видиме потака. Колиер е каде каде пред нив на пример.
Тилеманс е страшен играч. Се радувам на неговиов трансфер и конекцијата што ќе ја имаат со Бруно. И Зиркзе изигра посебно добар меч. Мбеумо и Амад исто така на високо ниво. Мбеумо како шпиц од меч во меч делува подобар и експлозивноста што ја сакав од него ја гледам на минативе натпревари.
Куња се гледа дека му фалат минути, ама ако игра на 9ка ќе има најголем бенефит од Тилеманс и Бруно. Мада и лево може истиот бенефит да го има.
Томпсон детето е далеку од прв тим...Има во него фудбал и простор за напредок но му требаат минути во резервите или позајмица.

Еве читам вести Louis Page 18 годишен од Лестер е пред потпис, се надевам Керик има план за некој сениор за средина да земе наскоро. Barcola мислам непотребен луксуз ни е во моментов, највеќе што ни треба е дефанзивен среден играч, па лев/десен бек, и ако Zirkzee отиде напаѓач. Без добар дефанзивен среден ред играч ништо нема да направиме сезонава.Во моментов сме 16ти од сите 20 клубови во ПЛ според Net Spend 32.5 милиони фунти.
Чисто за споредба, ново промовираните премиерлигаши Ковентри и Ипсвич имаат повеќе.
Вчера ми се допадна кај Карик што јавно кажа дека ни требаат нови играчи и мораме да се појачаме.
Уште од сега знаеме дека ова нема да се случи ама ајде да се лажеме да ни биде интересно.Инеос излегоа со план да се освои ПЛ до 2028ма. Така да, по тоа ќе бидат оценети.
27-28? Или 28-29Инеос излегоа со план да се освои ПЛ до 2028ма. Така да, по тоа ќе бидат оценети.
Зезаш, стварно мислиш тимов дека ќе се среди за 2 години.Инеос излегоа со план да се освои ПЛ до 2028ма. Така да, по тоа ќе бидат оценети.
Уште од сега знаеме дека ова нема да се случи ама ајде да се лажеме да ни биде интересно.
Со вакво однесување ние се одалечуваме од овој план а не да се доближиме.
Еве стварно прашувам, дали вистина некој верува дека во 2028 ќе бидеме шампиони? Дали стварно со моменталниве капацитети на клубов и постапки некој верува дека ова е остварливо?
Искрено се осеќа и се гледа кога некој клуб е само прашање на време кога ќе освои титула. Така беше со Ливерпул под Клоп, со Арсенал под Артета. Се знаеше дека кога тогаш ќе дојдат до титула, затоа што претходни сезони беа за малку на дофат до истата. Кај нас такво нешто не се гледа, ние сме премногу далеку од титула во моментов. За да дојдеме до титула тоа ќе се види барем 2 сезони порано, каде што ќе бидеме голем дел од сезоната компетитивни за титулата.
2027-2028 сезона е за една година од сега. Шансата е скоро никаква за да бидеме шампиони.
27-28? Или 28-29
Јас верувам дека во фудбалот работите се менуваат брзо. Арсенал во година дена дојдоа од 5то место и испуштање ЛШ на најлузерски начин до конкуренти за титула. Ние лани бевме 3ти, па ако не се лажам и освоивме најмногу поени во втората полусезона. Секако тоа не кажува дека сега треба да се опуштиме, ама од друга страна и покажува дека не сме толку очајни колку што си мислиме.Зезаш, стварно мислиш тимов дека ќе се среди за 2 години.