- Член од
- 24 јуни 2022
- Мислења
- 657
- Поени од реакции
- 1.769
Na so pozicija igra ovaj I od koja ekipa doaga?Kire Stojanov nov fudbaler na Pelister
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na so pozicija igra ovaj I od koja ekipa doaga?Kire Stojanov nov fudbaler na Pelister
nema shansa da e sreden kako sho treba terenot neka ne lazat po mnogu ne e lazna trevoga voopsto opasno e da se igra utakmica mozi uste tolku da se doizora i to sho kje se podsredi vo tekot na ova nedelaИма ветување дека се ќе биди во ред дека било лажна тревога шо значи супер Недела и вечерна утакмица се надевам и следната дома со Брера ќе биди исто ноќна и секоја следна шо ќе можи оти публиката заслужува после ланскиот резил
Кире Стојанов иди од брера лево крило У21 репрезентативец има 20 години ќе брка работа по левата страна плус важно шо е дете шо можи сега повеќе комбинации да прави тренерот со тоа шо треба 3ца под 21 и еден под 19 години
Се надевам ќе земиме уште некој играч за да имаме резерва плус ако се знај горе долу составот ќе биди интересна лигата и се надевам дека ќе има преноси на YouTube исто како лани и години претходно а ако нема напите да си даваат пренос од секоја уткаимица па нека биди со претплата нешто со сезонски со членарина било шо да има преноси па таму да одат реклами итн...
Убо шо вака брзо се ангажираа за теренот до душа можи поќе од ко се крена фама но јбг кај нас секогаш мора така и најважно шо ќе играме дома а не како лани на други терени домашни утакмици ша за другото отом потом сега нека земат плус некој играч и да бидиме рает и се разбира да шитнат само со победа ништо друго!

Не беше лажна тревога, тревата си се оштети но и си ја средија ко шо треба. Овие другите отепаните пробаја да берат политички поени а неписмената раја одма паѓа на то и се крева фама само непотребно.Има ветување дека се ќе биди во ред дека било лажна тревога
sho e be sredeno kaj e sredeno ti koja strana ja branish stvarno vervash deka mozi da se sredi za dva dena? si videl treva nekogash na fudbalski trener si stapnal?Не беше лажна тревога, тревата си се оштети но и си ја средија ко шо треба. Овие другите отепаните пробаја да берат политички поени а неписмената раја одма паѓа на то и се крева фама само непотребно.
Која страна бе бато не рипај многу. 20 илјади на Чолич дојдоја, уште 5-6 илјади на Стив Аоки, толку луѓе во Битола немало векој уназад и сеа до тревата ти е дојдено дека изгоре? Милиони денари влегоја во градот и ќоро и сакато соби издаваја и пари напраја, то ти смета тебе? Демек огромен проблем е шо второ лигаш со отепан состав шо ќе поигра на жолтеникава трева? Мислам ај биди реален, дали би го трампал Чолич и тој преубав концерт за Пелистер да изигра на писта тревник против Камјани?sho e be sredeno kaj e sredeno ti koja strana ja branish stvarno vervash deka mozi da se sredi za dva dena? si videl treva nekogash na fudbalski trener si stapnal?
problemot e sho nema nikakov sistem za kontrola i odgvornost, terenot so godini e losh posle ova nikogash nema da se opraj, problemot e sho ochekuvame fudbal a nemame nieden teren vo gradot i drzavata, ovde temata e fudbal, fudbalskiot klub pelister e partiska igracka i iskreno kuro me zabole za koncertot, ne mozime ushte da se laizme taka ajde neshto da rasipime za da neshto ima nie sme svedeni nisto da nemame, bolkata mi e deka e sve svedeno na kurtashak, polosho e tvoeto daj sta das od kolku da ne se zbora za vistinata kakva e tocno da se kazi realnostaКоја страна бе бато не рипај многу. 20 илјади на Чолич дојдоја, уште 5-6 илјади на Стив Аоки, толку луѓе во Битола немало векој уназад и сеа до тревата ти е дојдено дека изгоре? Милиони денари влегоја во градот и ќоро и сакато соби издаваја и пари напраја, то ти смета тебе? Демек огромен проблем е шо второ лигаш со отепан состав шо ќе поигра на жолтеникава трева? Мислам ај биди реален, дали би го трампал Чолич и тој преубав концерт за Пелистер да изигра на писта тревник против Камјани?
Само да се скокало и само да се плукало по се и сешто… Страшно напатен народ станавме