Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже некни му оставија цела вечност да се намести и да ја спука како знае. Во ПЛ тешко ќе има такви моменти, 2 секунди му се целиот луксуз тука.аматерска или не, играчиште е и тоа не може да му го одземе никој.
Нема МУ фан кој бар пола од времето не е наштелуван на Ферги ерата. Па и не е лошо да ти кажам искрено. Ние може и не сме најдобар тим моментално, ама бар имаме и на што да се сетиме и да се надеваме. Освен Пул, све друго мафта прашина по витрините или ги преместува трофеите секоја недела, да изгледа дека ги има повеќе.Ах нема врска тогаш грешка сум разбрал , мада некогаш со очекувањата и сам се фаќам како да сум во Ферги времето.
Пак ти биди против Керик
Отиде и Витек нет спендот ни спадна на 22 мил а нашите експерти уште тактизираат.
Еве и детаљи за трансферот ма да знаевме се.

И кога го назначија муабетот ми е ист управата незнае кај тера.Пак ти биди против Керик![]()

Vipleague.ioСтрим некој за утакмицава?
А типував фит до прва репрезентативна да е...Еве го Маунт , пак се повреди. Да им ебам племето на тие пто го купија.
Вакви играчи ги продаваш одма за семки , битно да се оттарасиме од него, но напротив ние го чуваме како бела мечка, никаков бенефит од него ништо 0 . Сезоната битно интересна ке е плус и документарецот ке биде траги-комедина.А типував фит до прва репрезентативна да е...
А кој мислиш дека ќе го земе со таа плата?Вакви играчи ги продаваш одма за семки , битно да се оттарасиме од него, но напротив ние го чуваме како бела мечка, никаков бенефит од него ништо 0 . Сезоната битно интересна ке е плус и документарецот ке биде траги-комедина.
Aко има една добра работа од ова со Маунт, тоа е дека ваљда ке увидат дека не може да се ослонат на него за ништо, и ке купат играч плус.

Пробај да ја најдеш некаде beinsports 1Дајте некој саглам стрим ако гледа некој, мојов се опра паѓање.